Käyttäjätunnus:

Salasana:
 » Et ole kirjautunut sisään! »Kirjahaku  »Tapahtumat
» Pääsivulle
» Yritystiedot
» Tulevia uutuuksia
» Tarjouskirjoja
» Vanhat Kirjat
» Uudet kirjat
» Uutuuskirjoja
» Muut tuotteet
» Tilausehdot
» Palaute
» Linkkejä
» Rekisteröidy
» Unohtuiko tunnus?
 

Vanhat kirjat: Sydämen ohjaama tieKirjan nimi: Sydämen ohjaama tie
Alkuperäinen nimi: A Path with Heart: A Guide Through the Perils and Promises of Spiritual Life
Alaotsikko: Kuinka selvitä henkisen elämän harhoista ja hurmoksista
Tekijä: Kornfield Jack
Kustantaja: Basam Books
Sivumäärä: 551
Sarja: Viisas Elämä
Kieli: Suomi  Suomi
Kääntäjä: Lauri Porceddu
Ilmestymisvuosi: 2016
ISBN: 9789522603555
Hinta: 15.00 €
Sidosasu: Nidottu

Sisällön kuvaus:
Sydämen ohjaama tie on henkisen kirjallisuuden klassikko. Se tarjoaa opastusta niille, jotka ovat vasta aloittamassa perehtymistä meditointiin, kuin myös niille, jotka ovat jo edenneet pidemmälle ja haluavat syventää harjoitustaan.

Kornfieldin tyyli kirjoittaa on hyvin maanläheinen, ja hän antaa runsaasti käytännön ohjeita, kuinka edetä henkisyyden tiellä. Hän käsittelee älykkäästi ja maltillisesti myös usein hämmennystä herättäviä asioita, kuten poikkeavia tajunnantiloja, minuuden laajentamista ja häivyttämistä ja opettajan ja oppilaan välistä suhdetta.

Jack Kornfield on yksi tunnetuimmista länsimaisista buddhalaisista opettajista, joka on opettanut vipassanameditaatiota 1970-luvulta lähtien. Hän perusti tuolloin yhdessä Sharon Salzbergin ja Joseph Goldsteinin kanssa buddhalaisuuden opettamiseen keskittyvän ja edelleen aktiivisen Insight Meditation Society -yhdistyksen Massachusettsiin. Hän oli myös mukana perustamassa Kaliforniaan Spirit Rock -meditaatiokeskusta, jossa hän opettaa nykyään. Kornfield on kirjoittanut useita kirjoja, joita on käännetty yli kahdellekymmenelle kielelle. Sydämen ohjaama tie on hänen keskeisimpiä teoksiaan.
Häneltä on aikaisemmin suomennettu (Wsoy 2000)Buddhan opetuksia.

Takaisin  Kirjaudu sisään verkkokauppaan painaaksesi varaa nappia lisätäksesi tämän kirjan ostojonoon! (Tutustu tilausehtoihin)