Käyttäjätunnus:

Salasana:
 » Et ole kirjautunut sisään! »Kirjahaku  »Tapahtumat
» Pääsivulle
» Yritystiedot
» Tulevia uutuuksia
» Tarjouskirjoja
» Vanhat Kirjat
» Uudet kirjat
» Uutuuskirjoja
» Muut tuotteet
» Tilausehdot
» Palaute
» Linkkejä
» Rekisteröidy
» Unohtuiko tunnus?
 

Uudet kirjat: Elinvoimainen vuosiKirjan nimi: Elinvoimainen vuosi
Alaotsikko: Kuinka tukea terveyttä perinteisen kiinalaisen lääketieteen ja yin-joogan keinoin
Tekijä: Andersson Minna
Kustantaja: Basam Books
Sivumäärä: 129
Kieli: Suomi  Suomi
Ilmestymisvuosi: 2019
ISBN: 9789527240700
Hinta: 28.00 €  UUTUUS
Sidosasu: Nidottu

Sisällön kuvaus:

Yhteytesi luontoon, omaan kehoon ja mieleen on terveytesi perusta. Joogaopettaja ja Shiatsu-hoitaja Minna Anderssonin teos Elinvoimainen vuosi ammentaa kokonaisvaltaista hyvinvointia perinteikkäästä kiinalaisesta lääketieteestä ja yin-joogasta, ja tarjoilee sen päivittäiseen arkeen sopivina palasina vuodenaikojen mukaan laadittujen ohjeistusten ja helppojen yin-joogaharjoitusten avulla.

Kiinalainen lääketiede uskoo erilaisten hoitomenetelmien (mm. akupunktio), yrittilääketieteen, ravinto-opin, elintapaohjeiden ja mieli- ja kehoharjoitusten olevan avainasemassa tasapainoisen kehon saavuttamisessa. Tasapainoisessa kehossa elämänenergia, Chi, virtaa vapaasti, mieli voi hyvin ja tunteet ovat harmoniassa. Yin-jooga on taolaisesta joogasta nykypäivään kehittynyt, kehoa hoitava ja vahvistava harjoitus, joka anatomisten hyötyjen ohella rauhoittaa mieltä, rentouttaa hermostoa sekä auttaa kohtaamaan ja käsittelemään tunteita ja ajatuksia.

Andersson on hoitanut oman terveytensä kuntoon näiden menetelmien avulla. Siitä innostuneena hän jatkoi opintojaan itsenäisesti ja erilaisissa koulutuksissa. Myöhemmin hän kehitti GroundingYin -joogahoidon, jossa yin-joogan asanoihin yhdistyy energiakanavien ja akupisteiden käsittely. Menetelmää hän kouluttaa nyt myös muille Suomessa ja Englannissa.
Mukana seuraavissa kampanjoissa:
Liikunta ja hyvinvointi
Uudet hyvinvointikirjat


Takaisin  Kirjaudu sisään verkkokauppaan lisätäksesi tuotteen ostoskoriin!