Käyttäjätunnus:

Salasana:
 » Et ole kirjautunut sisään! »Kirjahaku  »Tapahtumat
» Pääsivulle
» Yritystiedot
» Tulevia uutuuksia
» Tarjouskirjoja
» Vanhat Kirjat
» Uudet kirjat
» Uutuuskirjoja
» Muut tuotteet
» Tilausehdot
» Palaute
» Linkkejä
» Rekisteröidy
» Unohtuiko tunnus?
 

Uudet kirjat: Luonnon ja ihmisen polutKirjan nimi: Luonnon ja ihmisen polut
Tekijä: Pulliainen Kyösti, Seiskari Pertti
Kustantaja: maahenki
Sivumäärä: 227
Kieli: Suomi  Suomi
Ilmestymisvuosi: 2011
ISBN: 9789525870268
Hinta: 10.00 €  TARJOUS
Sidosasu: Nidottu

Sisällön kuvaus:
Ympäristötutkimuksen pioneerit Pertti Seiskari ja Kyösti Pulliainen palaavat teoksessaan Luonnon ja ihmisen polut lähes neljäkymmentä vuotta sitten esittämäänsä ihmisen ympäristön kokonaisuuden jaotteluun geo-, eko- ja teknosysteemeihin - olisiko siihen palaaminen jälleen käyttökelpoinen tapa selkiyttää kaoottiselta vaikuttavaa käsitystämme ympäristön tilasta ja moniin suuntiin ryöpsähtelevää keskustelua?

Seiskarin ja Pulliaisen huolena ovat ajan monimutkaisimmat haasteet: ilmastonmuutos, väestönkasvu ja luonnonvarojen ehtyminen, mutta luja ankkuroituminen systeemien evoluution, aikaperspektiivien ja vaikutusketjujen analyysiin tekee heidän kysymyksistään ja vastauksistaan johdonmukaisia, konkreettisia, tuoreita ja rohkeita.

Ympäristökysymyksistä voi puhua yleistajuisesti, napakasti ja jopa hauskasti. Näiden teräväsanaisten ja laajakatseisten kirjoittajien tekstissä saavat paikkansa niin Kalevala, hiivasieni, Darwin kuin Zinedine Zidane - ja osansa niin teknokraatit, päätöksentekijät kuin ympäristönsuojeluintoilijatkin.

Takaisin  Kirjaudu sisään verkkokauppaan lisätäksesi tuotteen ostoskoriin!