Käyttäjätunnus:

Salasana:
 » Et ole kirjautunut sisään! »Kirjahaku  »Tapahtumat
» Pääsivulle
» Yritystiedot
» Tulevia uutuuksia
» Tarjouskirjoja
» Vanhat Kirjat
» Uudet kirjat
» Uutuuskirjoja
» Muut tuotteet
» Tilausehdot
» Palaute
» Linkkejä
» Rekisteröidy
» Unohtuiko tunnus?
 

Vanhat kirjat: EvoluutioKirjan nimi: Evoluutio
Alaotsikko: Kriittinen analyysi
Tekijä: Scherer Siegfried. Junker Reinhard
Kustantaja: Datakirjat
Sivumäärä: 333
Kieli: Suomi  Suomi
Ilmestymisvuosi: 2007
ISBN: 9789519855807
Hinta: 15.00 €
Sidosasu: Sidottu

Sisällön kuvaus:
Ammattikirjallisuudessa keskustellaan kriittisesti useista evoluutioteorian osa-alueista.
Ratkaisemattomista ongelmista ei kuitenkaan ole tähän mennessä ollut olemassa kattavaa kokonaisesitystä. Tässä kirjassa käsitellään yleistajuisesti ja järjestelmällisesti mikroevolutiivisten tapahtumien vaikutusaluetta sekä makroevoluutionäkemystä vastaan esitettyjä luonnontieteellisiä vastaväitteitä.
Moderni tiede ei ole enää darwinismin avaintodistaja. Eri tahoilta tiedepiireistä kuuluu yhä useammin kriittisiä kommentteja sitä vastaan.

Monien kohdalla darwinismiin liittyy maailmankatsomuksellisia tunteita, koska moderni maailma on kasvanut evolutionismin perustalle. Siksi joidenkin on vaikea hyväksyä sitä vastaan suunnattua
kritiikkiä, vaikka se olisi luonnontieteellisesti hyvin perusteltua. Tämä ei kuitenkaan saisi vaimentaa asiallista evoluutiokritiikkiä.

Kirjan tekijät vahvistavat tieteellisen pätevyytensä kiihkottoman, rehellisen, asiallisen ja tieteellisen täsmällisen tyylinsä kautta. Kirja avaa mahdollisuuden käynnistää jo pitkään odotetun asiallisen keskustelun darwinismin asemasta.

Takaisin  Kirjaudu sisään verkkokauppaan painaaksesi varaa nappia lisätäksesi tämän kirjan ostojonoon! (Tutustu tilausehtoihin)