Käyttäjätunnus:

Salasana:
 » Et ole kirjautunut sisään! »Kirjahaku  »Tapahtumat
» Pääsivulle
» Yritystiedot
» Tulevia uutuuksia
» Tarjouskirjoja
» Vanhat Kirjat
» Uudet kirjat
» Uutuuskirjoja
» Muut tuotteet
» Tilausehdot
» Palaute
» Linkkejä
» Rekisteröidy
» Unohtuiko tunnus?
 

Uudet kirjat: Pilatesta aloittelijalleKirjan nimi: Pilatesta aloittelijalle
Alaotsikko: opas hengitys- ja liiketekniikkaan
Tekijä: Witick Fatima
Kustantaja: Otava
Sivumäärä: 176
Kieli: Suomi  Suomi
Painos: 1.p.
Ilmestymisvuosi: 2007
ISBN: 9789511221418
Hinta: 34.50 €
Sidosasu: Sidottu
Huomautuksia: Kuvat Kari Koskinen

Sisällön kuvaus:
Suosiotaan nopeasti kasvattava pilates on kaikille sopiva hyvän olon laji. Kehon hyvinvointiin ja hallintaan tähtäävässä harjoittelumuodossa kehoa vahvistetaan ja venytetään hengityksen ja keskivartalon ytimestä lähtevien liikkeiden avulla.

Fatima Witickin kehittämän opetusmenetelmän avulla pilateksen perusteisiin perehdytään turvallisesti ja asiantuntevasti.

Harjoittelu alkaa venyttelyllä ja huolellisella hengitystekniikan opettelulla. Selkeät ohjeet ja yksityiskohtaiset kuvasarjat opastavat yli 30 yksittäisen harjoituksen kautta aloittelijan yhdeksän klassisen pilates-harjoituksen pariin. Kunkin harjoituksen kohdalla selvitetään, missä liikkeen pitäisi tuntua ja mikä tunne kehossa ei kuulu pilatekseen.

Kirja on tarkka ja syvällinen tutkimusmatka pilates-tekniikan perusteisiin. Siinä esiteltyjen liikkeiden avulla aloittelevakin harrastaja voi kokea vartalossaan ja rangassaan ennen kokemattoman hyvänolon tunteen. Ryhti paranee näkyvästi ja hengittäminen helpottuu.

Pilateksessa vähemmän on enemmän. Jos harjoitukset tekee hyvin, lyhytkin harjoitus päivittäin riittää.

Takaisin  Kirjaudu sisään verkkokauppaan painaaksesi varaa nappia lisätäksesi tämän kirjan ostojonoon! (Tutustu tilausehtoihin)