Käyttäjätunnus:

Salasana:
 » Et ole kirjautunut sisään! »Kirjahaku  »Tapahtumat
» Pääsivulle
» Yritystiedot
» Tulevia uutuuksia
» Tarjouskirjoja
» Vanhat Kirjat
» Uudet kirjat
» Uutuuskirjoja
» Muut tuotteet
» Tilausehdot
» Palaute
» Linkkejä
» Rekisteröidy
» Unohtuiko tunnus?
 

Uudet kirjat: LasarusKirjan nimi: Lasarus
Alaotsikko: Johannes evankeliumin kertomus Lasaruksesta mystiikan teologian tulkintana
Tekijä: Kivinen Hannele de Fau
Kustantaja: Ekumeeninen Karmeliittayhteisö
Sivumäärä: 32
Kieli: Suomi  Suomi
Ilmestymisvuosi: 2018
Hinta: 12.00 €  UUTUUS
Sidosasu: Nidottu

Sisällön kuvaus:
JAAKOBIN UNI

Henkilökohtainen matkaopas Lectio Divina -retriittiin

Lectio Divina ja sen kulku eli lectio, meditatio, oratio ja contemplatio ovat tuttuja termejä, mutta oletko koskaan saanut perusteellista ohjausta ja opetusta niiden eri vaiheista? Tämän kirjan avulla on tilaisuus saada yksityiskohtaista opetusta ja edetä Lectio divinan vaiheesta toiseen. Se ohjaa oman Lectio Divinan syvälliseen ja todelliseen toteuttamiseen. Lectio Divina tarkoittaa Jumalan lukemista, Jumalan sydämen lukemista, hänen meitä kohtaan tuntemansa rakkaudellisen tahdon löytämistä.

Tekstinä on käytetty Raamatusta tuttua tekstiä Jaakobin unesta, Ensimmäisestä Mooseksen kirjasta. Käytyäsi kerran perusteellisesti läpi ja opittuasi tämän ikivanhan tavan lukea Raamattua se on aina käytettävissäsi. Opit ”uudella tavalla” sisäistämään jo tutuksi tulleet tekstit ja elämään ne metodilla, joka johtaa sinut kontemplaatioon.

Kirjan on kirjoittanut Ekumeenisen ja Uskontojenvälisen Karmeliittayhteisön Suomen perustaja ja sen luostarijäsen Hannele Kivinen de Fau


Takaisin  Kirjaudu sisään verkkokauppaan painaaksesi varaa nappia lisätäksesi tämän kirjan ostojonoon! (Tutustu tilausehtoihin)