Käyttäjätunnus:

Salasana:
 » Et ole kirjautunut sisään! »Kirjahaku  »Tapahtumat
» Pääsivulle
» Yritystiedot
» Tulevia uutuuksia
» Tarjouskirjoja
» Vanhat Kirjat
» Uudet kirjat
» Uutuuskirjoja
» Muut tuotteet
» Tilausehdot
» Palaute
» Linkkejä
» Rekisteröidy
» Unohtuiko tunnus?
 

Uudet kirjat: Jooga ja elämän voimaKirjan nimi: Jooga ja elämän voima
Alkuperäinen nimi: Bringing Yoga to Life
Tekijä: Farhi Donna
Kustantaja: Viisas Elämä
Sivumäärä: 298
Sarja: Viisas elämä
Kieli: Suomi  Suomi
Kääntäjä: Mari Jyväsjärvi
Painos: 3.p.
Ilmestymisvuosi: 2018
ISBN: 9789522601100
Hinta: 28.00 €  UUTUUS
Sidosasu: Nidottu

Sisällön kuvaus:
Opas joogan soveltamisesta arkielämään -- ei vain fyysisenä harjoituksena, vaan elämäntapana

Joogan tiede on tuhansia vuosia vanha, kokonaisvaltainen filosofia, joka on perinteisesti tähdännyt niin ruumiin kuin mielen tasapainon löytämiseen. Useimmat joogaoppaat keskittyvät yleensä kuitenkin lähinnä ruumiin ja asentojen hallintaan. Tämä uraauurtava teos on kansainvälisesti arvostetun joogaopettajan Donna Farhin opas joogaan elämäntapana, käytännönläheisenä opetuksena, johon liittyy saumattomasti henkinen harjoitus ja sisäinen kasvu.

Farhi valaisee muinaisen intialaisen joogafilosofian periaatteita ja opastaa soveltamaan niitä jokapäiväiseen elämään. Hän ammentaa myös vuosikymmenien harjoittamisen ja opettamisen myötä karttuneesta kokemuksestaan. Hän käsittelee sellaisia aiheita kuten esimerkiksi oikea motivaatio, hidastamisen taito, sisäinen kuri ja vapaus sekä joogaharjoituksessa vastaan tulevien esteiden – kuten laiskuuden ja riittämättömyyden tunteen – voittaminen. Jooga ja elämän voima on tarkoitettu niin aloitteleville kuin edistyneillekin joogan harjoittajille.

Donna Farhi on opettanut joogaa eri puolilla maailmaa lähes kolmenkymmenen vuoden ajan. Hän on amerikkalainen, mutta asuu nykyisin Uudessa-Seelannissa.Takaisin  Kirjaudu sisään verkkokauppaan lisätäksesi tuotteen ostoskoriin!