Käyttäjätunnus:

Salasana:
 » Et ole kirjautunut sisään! »Kirjahaku  »Tapahtumat
» Pääsivulle
» Yritystiedot
» Tulevia uutuuksia
» Tarjouskirjoja
» Vanhat Kirjat
» Uudet kirjat
» Uutuuskirjoja
» Muut tuotteet
» Tilausehdot
» Palaute
» Linkkejä
» Rekisteröidy
» Unohtuiko tunnus?
 

Uudet kirjat: Bosnian pyramidit ja maagiset mysteeritKirjan nimi: Bosnian pyramidit ja maagiset mysteerit
Alaotsikko: The Pyramides and Magical Mysteries of Bosnia
Tekijä: Salo Matti J.
Kustantaja: Tekijän kustantama
Sivumäärä: 108
Kieli: Suomi  Suomi
Ilmestymisvuosi: 2018
ISBN: 9789528029625
Hinta: 30.90 €  UUTUUS
Sidosasu: Nidottu

Sisällön kuvaus:
Kirjailija ja rakennusmestari Matti J. Salo vieraili ensimmäisen kerran Bosnian pyramideilla 2014 sekä alueen muilla mystisilla paikoilla, jotka tohtori Sam Osmanagich löysi vuonna 2005. Itse pyramidien ikä on radiohiiliajoituksen mukaan noin 30 000 vuotta. Pyramidilaaksoksi kutsutulta alueelta ja sen läheisyydeltä on sen jälkeen tehty hyvin mielenkiintoisia löytöjä mm. kivipallot ja megaliittikylä. Pyramidit myös näyttävät lähettävän kosmista energiaa suoraan avaruuteen. Mitä muita salaisuuksia matkailijat ovat kohdanneet Bosniassa, ja miksi virallinen tiede ei vieläkään hyväksy löytöä keinotekoisesti rakennetuiksi pyramideiksi?
Kaksikielinen 108-sivuinen kirja Bosnian pyramidit ja maagiset mysteerit 124 kuvalla vie lukijan mystiselle matkalle Bosnian pyramidilaaksoon...
Kirja sisältää mm. Pyramidien löytäjän Tri Sam Osmanagichin alkupuheen, Virolaisen näkijän ja parantajan Lille Lindmäen Ley-linjakartat Visokon pyramidilaaksosta.

Merdin Mostarlic, työskennellyt pyramidisäätiön oppaana 3 vuotta:
“Bosnian pyramideilla on runsaasti mielenkiintoisia paikkoja, jotka ovat tavallaan ainutlaatuisia. Tämä kirja on jättänyt positiivisen vaikutelman, ja olemme hyvin ylpeitä ja iloisia, että olemme osa sitä.“ Tapani Koivula, arkkitehti, paranormaalin tutkija ja kirjailija:
“Tämä on kirja, josta voi tulla avain Euroopan ja Maa-planeetan Uuteen Aikakauteen!”
Kaikki tekstit suomeksi ja englanniksi samassa kirjassa.

Takaisin  Kirjaudu sisään verkkokauppaan painaaksesi varaa nappia lisätäksesi tämän kirjan ostojonoon! (Tutustu tilausehtoihin)