Käyttäjätunnus:

Salasana:




 » Et ole kirjautunut sisään!




» Pääsivulle
» Yritystiedot
» Tilausehdot
» Rekisteröidy
» Unohtuiko tunnus?
 





























Tilattavissa olevat kirjat: Diabeteksen hoito ruokavaliolla



Kirjan nimi: Diabeteksen hoito ruokavaliolla
Tekijä: Heikkilä Antti
Sivumäärä: 200
Kieli: Suomi  Suomi
Ilmestymisvuosi: 2010
ISBN: 978-952-5421-44
Hinta: 16.00 €
Sidosasu: Sidottu

Sisällön kuvaus:
Diabetes leviää epidemian tavoin. Tällä hetkellä Suomessa on jo yli puoli miljoonaa II -tyypin diabeetikkoa. Mahdollisesti jopa kolmasosa kansasta on diabeteksen esivaiheessa.Diabetes on vakava koko elimistön sairaus, joka johtaa lukuisiin komplikaatioihin ja ennenaikaiseen kuolemaan. Diabetes ei ole "sokeritauti", kuten yleisesti luullaan. Diabetes on insuliini -nimisen hormonin aineenvaihdunnan häiriötila ja sen aiheuttama sairaus. Lääkäri Antti Heikkilä kritisoi voimakkaasti nykyistä hoitokäytäntöä, joka perustuu runsaaseen insuliinin käyttöön sekä vähärasvaiseen ja runsashiilihydraattiseen ruokavalioon. Virallinen hoitosuositus pahentaa sairautta, koska se sekoittaa insuliinin aineenvaihduntaa entisestään. Insuliini on myrkky, joka vahingoittaa elimistöä monella tavalla.Lääkäri Antti Heikkilän mukaan II -tyypin diabeteksen ensisijainen hoitomuoto on vähähiilihydraattinen ruokavalio ja vasta toissijaisesti lääkehoito. Vähähiilihydraattinen ruokavalio normalisoi ja tasapainottaa insuliinin aineenvaihdunnan. Monet Heikkilän potilaista ovat päässeet lääkkeistä ja täysin parantuneet vähähiilihydraattisella ruokavaliolla. Tämä ruokavalio on tärkeä myös I -tyypin diabeetikoille tasaisen verensokerin saavuttamiseksi.Antti Heikkilän suunnittelemasta ruokavaliosta hyötyvät paitsi diabetespotilaat ja taudin ehkäisemisestä kiinnostuneet, myös ikääntyvät sillä ruokavalio vaikuttaa myönteisesti vanhenemisprosesseihin. Nykyisin tiedetään, että pitkän iän salaisuus on matala insuliinitaso.Lääkäri Antti Heikkilän potilastyö perustuu tutkittuun tietoon ja vankkaan kliiniseen kokemukseen. Hänen mielestään ainoastaan sillä, miten potilas voi, on merkitystä potilastyössä. Nykytilanne hyödyttää lähinnä ruoka- ja lääketeollisuutta.

Takaisin  Kirjaudu sisään verkkokauppaan lisätäksesi tuotteen ostoskoriin!