Käyttäjätunnus:

Salasana:
 » Et ole kirjautunut sisään! »Kirjahaku  »Tapahtumat
» Pääsivulle
» Yritystiedot
» Tulevia uutuuksia
» Tarjouskirjoja
» Vanhat Kirjat
» Uudet kirjat
» Uutuuskirjoja
» Muut tuotteet
» Tilausehdot
» Palaute
» Linkkejä
» Rekisteröidy
» Unohtuiko tunnus?
 

Uudet kirjat: LuonnontuoteopasKirjan nimi: Luonnontuoteopas
Tekijä: Pirinen Heli (toim.)

Sivumäärä: 0
Kieli: Suomi  Suomi
Ilmestymisvuosi: 2018
ISBN: 978-952-13-6054
Hinta: 44.00 €  UUTUUS
Sidosasu: Nidottu

Sisällön kuvaus:
Luonnontuoteopas on tarkoitettu ensisijaisesti luonto- ja ympäristöalan perustutkinnon luonnonvaratuottajien sekä luonnontuotealan ammattitutkintoa suorittavien opiskelijoiden käyttöön, mutta se soveltuu myös alaa itsenäisesti opiskeleville ja harrastaville. Teos on luonnontuotealan ensimmäinen käsikirja, joka kokoaa luonnonkasvien tuotteistamiseen ja luontoon kytkeytyvien palvelujen tuottamiseen liittyvän tiedon yhteen.


Opas jakautuu neljään osaan, joissa käsitellään luonnontuotealan toimintaympäristöä ja suuntautumismahdollisuuksia, työskentelyä ja tuotteistamista, kasvilajien talteenottoa ja käsittelyä sekä yritystoiminnan perusteita. Aiheina käsitellään myös lainsäädäntöön, työturvallisuuteen, kestävään kehitykseen ja kansainvälistymiseen liittyviä näkökulmia. Tekstiä havainnollistaa runsas kuvitus.
Painettua kirjaa täydentämään on tekeillä verkko-oppimateriaali, jonka avulla opiskelija voi hankkia lisätietoa ja täydentää osaamistaan.


Takaisin  Kirjaudu sisään verkkokauppaan painaaksesi varaa nappia lisätäksesi tämän kirjan ostojonoon! (Tutustu tilausehtoihin)