Käyttäjätunnus:

Salasana:




 » Et ole kirjautunut sisään!




» Pääsivulle
» Yritystiedot
» Tilausehdot
» Rekisteröidy
» Unohtuiko tunnus?
 





























Tulossa olevat kirjat: Hyvää hapattamalla



Kirjan nimi: Hyvää hapattamalla
Alkuperäinen nimi: Fermenting Food – Step by Step
Tekijä: Elabd Adam
Sivumäärä: 224
Kieli: Suomi  Suomi
Kääntäjä: Nina Mäki-Kihniä
Ilmestymisvuosi: 2016
ISBN: 978-952-01-1457  UUTUUS
Sidosasu: Sidottu

Sisällön kuvaus:
Hyvää oloa keholle ja mielelle!Jo Hippokrates totesi kaikkien sairauksien alkavan suolistosta. Saman on havainnut uusin tutkimus: suolisto on "toiset aivomme". Hapatetut ruuat ennaltaehkäisevät monia sairauksia diabeteksesta masennukseen.Kattava perusteos esittelee hapattamisen käytännöt ja näyttää vaihe vaiheelta, kuinka hapatetut juomat, hedelmäiset viinietikat ja herkulliset chutneyt, jugurtit ja hapantaikinat valmistuvat. Hapattaminen ei ole vaikeaa eikä monimutkaista: osaan 80 herkullisesta resepteistä tarvitaan vain kaksi ainesosaa.

Takaisin