|
|
|
|
|
Tulossa olevat kirjat: Hyvää hapattamalla
Kirjan nimi: Hyvää hapattamalla Alkuperäinen nimi: Fermenting Food – Step by Step Tekijä: Elabd Adam Sivumäärä: 224 Kieli: Suomi Kääntäjä: Nina Mäki-Kihniä Ilmestymisvuosi: 2016 ISBN: 978-952-01-1457 UUTUUS Sidosasu: Sidottu
Sisällön kuvaus: Hyvää oloa keholle ja mielelle!Jo Hippokrates totesi kaikkien sairauksien alkavan suolistosta. Saman on havainnut uusin tutkimus: suolisto on "toiset aivomme". Hapatetut ruuat ennaltaehkäisevät monia sairauksia diabeteksesta masennukseen.Kattava perusteos esittelee hapattamisen käytännöt ja näyttää vaihe vaiheelta, kuinka hapatetut juomat, hedelmäiset viinietikat ja herkulliset chutneyt, jugurtit ja hapantaikinat valmistuvat. Hapattaminen ei ole vaikeaa eikä monimutkaista: osaan 80 herkullisesta resepteistä tarvitaan vain kaksi ainesosaa.
| |
|
|
|
|
|