Käyttäjätunnus:

Salasana:
 » Et ole kirjautunut sisään! »Kirjahaku  »Tapahtumat
» Pääsivulle
» Yritystiedot
» Tulevia uutuuksia
» Tarjouskirjoja
» Vanhat Kirjat
» Uudet kirjat
» Uutuuskirjoja
» Muut tuotteet
» Tilausehdot
» Palaute
» Linkkejä
» Rekisteröidy
» Unohtuiko tunnus?
 

Uudet kirjat: Heikin SuolasaunaKirjan nimi: Heikin Suolasauna
Tekijä: Apuli Rita
Kustantaja: APU -säätiö
Sivumäärä: 48
Kieli: Suomi  Suomi
Ilmestymisvuosi: 2016
ISBN: 978-952-67509-3
Hinta: 12.00 €  UUTUUS
Sidosasu: Nidottu

Sisällön kuvaus:
Vyöhyketerapeutti Heikki Lehtola hoitaa terveyttään suolasaunassa, jonka periaatteisiin hän tutustui Virossa. Monet hänen ystävistään ovat käyneet Heikin saunassa ja vakuuttuneet sen hyvistä vaikutuksista. Olo on rento, hengitys vapaa ja iho pehmeä monta päivää jälkeen päin.

Tässä julkaisussa Heikki opastaa kädestä pitäen, miten hyvä suolasauna rakennetaan ja minkälaisia kokemuksia hänellä on ollut. Heikki korostaa, että tämä on hänen hyväksi kokemansa versio suolasaunasta ja sen toimivuudesta. Monenlaisia vaihtoehtoja kivien lämmitykseen käytetään, mutta periaate pysyy silti aina samana.

Kirjassa kerrotaan myös suolan historiasta ja monista käyttötavoista esimerkiksi erilaisten vaivojen ja sairauksien hoidossa. Kansanlääkinnässä suola on tunnettu parantavista ominaisuuksistaan ja sen käyttö lääkinnällisesti on ollut laajamittaista. Suolalla on myös monia symbolisia merkityksiä.

Tässä julkaisussa kerrotaan suolasaunan idea ja toteutus niin selkeästi ja havainnollisesti kuin mahdollista, jotta jokainen suomalainen, jolle sauna on tuttu, voisi näiden ohjeiden perusteella kylpeä suolasaunassa ja nauttia sen hyväätekevästä vaikutuksesta

Takaisin  Kirjaudu sisään verkkokauppaan painaaksesi varaa nappia lisätäksesi tämän kirjan ostojonoon! (Tutustu tilausehtoihin)