Käyttäjätunnus:

Salasana:
 » Et ole kirjautunut sisään! »Kirjahaku  »Tapahtumat
» Pääsivulle
» Yritystiedot
» Tulevia uutuuksia
» Tarjouskirjoja
» Vanhat Kirjat
» Uudet kirjat
» Uutuuskirjoja
» Muut tuotteet
» Tilausehdot
» Palaute
» Linkkejä
» Rekisteröidy
» Unohtuiko tunnus?
 

Vanhat kirjat: OnnellisemmaksiKirjan nimi: Onnellisemmaksi
Alaotsikko: Merkitystä, mielihyvää ja kestävää onnea etsimässä
Tekijä: Ben-Shahar Tal
Kustantaja: Rasalas
Sivumäärä: 208
Kieli: Suomi  Suomi
Ilmestymisvuosi: 2007
ISBN: 978-952-5421-41
Hinta: 12.00 €
Sidosasu: Sidottu

Sisällön kuvaus:
"Onnellisemmaksi"-kirjan tavoite on yhdistää psykologisten tutkimusten painava sisältö ja self-help-kirjojen helppous samojen kansien väliin. Sen kirjoittaja, Harvardin yliopiston psykologian professori Tal Ben-Shahar, haluaa tuoda "positiivisen psykologian" tutkimustietoa ymmärrettävässä muodossa kaikkien kiinnostuneiden ulottuville.

Ben-Shaharin mielestä länsimaiset ihmiset etsivät usein onnea joko vain tästä hetkestä (hedonistinen malli) tai vain tulevaisuudesta (oravanpyörämalli). Kestävä onni löytyy kuitenkin asioista, jotka tuottavat mielihyvää nyt, mutta antavat lisäksi sisältöä ja merkityksen tunnetta myös pidemmällä aikavälillä.

Kirja sisältää suuren joukon erilaisia harjoituksia ja kysymyksiä, joiden avulla lukija voi tutkia omaa elämäänsä ja kartoittaa omat onnenlähteensä ja -esteensä. Yksityiskohtaisemmin tarkastellaan sitä, miten koulu, työpaikka ja ihmissuhteet voivat vaikuttaa onnellisuuteen.

"Onnellisemmaksi" perustuu luentosarjaan, jonka Ben-Shahar piti Harvardin yliopistossa ja josta tuli nopeasti yliopiston suosituin luento. Alunperin osallistujia oli kahdeksan, mutta parin vuoden kuluttua kuulijoita oli jo yli 800, ja opiskelijoiden lisäksi paikalle tuli myös tiedotusvälineitä.

Takaisin  Kirjaudu sisään verkkokauppaan lisätäksesi tuotteen ostoskoriin!