Käyttäjätunnus:

Salasana:




 » Et ole kirjautunut sisään! »Kirjahaku  »Tapahtumat




» Pääsivulle
» Yritystiedot
» Tulevia uutuuksia
» Tarjouskirjoja
» Vanhat Kirjat
» Uudet kirjat
» Uutuuskirjoja
» Muut tuotteet
» Tilausehdot
» Palaute
» Linkkejä
» Rekisteröidy
» Unohtuiko tunnus?
 





























Uudet kirjat: Roomalainen keittokirja



Kirjan nimi: Roomalainen keittokirja
Alaotsikko: Apicius, De re coquinaria
Tekijä: Apicius (Elo Tuulikki , Laakkonen Heikki, Valjakka Eero toim.)
Kustantaja: Suomalaisen Kirjallisuuden Seura
Sivumäärä: 211
Sarja: Suomalaisen Kirjallisuuden Seuran Toimituksia 858
Ilmestymisvuosi: 2002
Hinta: 25.00 €
Sidosasu: Sidottu

Sisällön kuvaus:
Roomalainen ritari ja kulinaristi Apicius eli ajanlaskumme ensimmäisellä vuosisadalla ja kokosi
tuolloin satoja reseptejä sisältävän keittokirjan. Apiciuksen keittokirja De re coqvinaria on
herkkusuiden klassikko. Se avaa keittiön kautta tien Rooman kulttuurihistoriaan ¿ roomalaisen
ruoan valmistuksen ja herkuttelun maailmaan.

Apiciuksen teos lienee ensimmäinen kokonaisena meidän aikaamme asti säilynyt keittokirja. Siitä
löytyy useiden tuttujen makujen lisäksi myös eksoottisia reseptejä. Kirja on mielenkiintoinen retki
antiikin keittiöön sekä arjen ja juhlan kulttuuriin.

Keittokirjan suomennoksen rinnalla julkaistaan alkuperäinen latinankielinen teksti, joka palvelee
suomalaisia latinan harrastajia. Tuulikki Elon johtamassa kirjatyöryhmässä ovat olleet mukana
Heikki Laakkonen ja Eero Valjakka. Keittokirjan ulkoasun on suunnitellut graafikko Tapani
Aartomaa.


Takaisin  Kirjaudu sisään verkkokauppaan lisätäksesi tuotteen ostoskoriin!