Käyttäjätunnus:

Salasana:
 » Et ole kirjautunut sisään! »Kirjahaku  »Tapahtumat
» Pääsivulle
» Yritystiedot
» Tulevia uutuuksia
» Tarjouskirjoja
» Vanhat Kirjat
» Uudet kirjat
» Uutuuskirjoja
» Muut tuotteet
» Tilausehdot
» Palaute
» Linkkejä
» Rekisteröidy
» Unohtuiko tunnus?
 

Vanhat kirjat: Buddha - elämä ja teotKirjan nimi: Buddha - elämä ja teot
Alkuperäinen nimi: The Buddha - A Short History
Tekijä: Strong John S.
Kustantaja: Art House
Sivumäärä: 271
Kieli: Suomi  Suomi
Kääntäjä: Virpi Hämeen-Anttila
Painos: 1.p.
Ilmestymisvuosi: 2002
ISBN: 951-884-354-6
Hinta: 17.00 €
Koko (leveys * korkeus mm): 147 x 210 mm
Sidosasu: Sidottu

Sisällön kuvaus:
Tunnetun buddhalaisuuden tutkijan, professori John S. Strongin Buddha - Elämä ja teot on tiivis ja monipuolinen tietopaketti buddhalaisuudesta ja sen kehityksestä. Toisin kuin aikaisemmat suurelle yleisölle suunnatut Buddha-elämäkerrat, teos ei käsittele Buddhan vaiheita taustastaan irrotettuna yksioikoisena myyttinä vaan osana buddhalaisuuden elävää, monimuotoista historiaa.

Buddhan elämäntarinaa tarkastellaan sen lukuisten muunnelmien ja kaikkien buddhalaisuuden suuntien valossa. Kirja sitoo tarinan eri muodot uskonnolliseen ympäristöönsä ja kartoittaa laajalti niiden merkitystä buddhalaiselle taiteelle, käytännön uskonelämälle ja buddhalaisen yhteisön kehitykselle. Strong johdattaa lukijan mukaansatempaavasti uskonnon ja mytologian alkulähteille.

Kirjassa yhdistyvät vankka asiantuntemus ja sujuva esitystapa. Se sopii erinomaisesti opaskirjaksi jokaiselle buddhalaisuudesta kiinnostuneelle mutta myös alan opiskelijoille ja ammattilaisille. Teoksen suomentaja Virpi Hämeen-Anttila toimii tutkijana ja sanskritin kielen ja Intian kulttuurihistorian opettajana Helsingin yliopistossa.


Takaisin  Kirjaudu sisään verkkokauppaan painaaksesi varaa nappia lisätäksesi tämän kirjan ostojonoon! (Tutustu tilausehtoihin)