Käyttäjätunnus:

Salasana:
 » Et ole kirjautunut sisään! »Kirjahaku  »Tapahtumat
» Pääsivulle
» Yritystiedot
» Tulevia uutuuksia
» Tarjouskirjoja
» Vanhat Kirjat
» Uudet kirjat
» Uutuuskirjoja
» Muut tuotteet
» Tilausehdot
» Palaute
» Linkkejä
» Rekisteröidy
» Unohtuiko tunnus?
 

Vanhat kirjat: Sielu matkalla vapauteenKirjan nimi: Sielu matkalla vapauteen
Tekijä: Berg Katrina
Kustantaja: Basam Books
Sivumäärä: 254
Sarja: Viisas elämä
Kieli: Suomi  Suomi
Ilmestymisvuosi: 2013
ISBN: 9789522601179
Hinta: 12.00 €
Sidosasu: Nidottu

Sisällön kuvaus:
Sielu matkalla vapauteen on lämminhenkinen ja kannustava kuvaus luopumisen välttämättömyydestä, rohkeudesta ja luottamuksesta.

Sielu matkalla vapauteen käsittelee monipuolisesti kokemuksia henkiolennoista, kuoleman jälkeisestä elämästä ja ongelmista, jotka seuraavat kun henki kiinnittyy ihmisen energiakenttään. Se on jatkoa kirjaan Vapaaksi henkien vallasta (Sarre–Berg–Rintala, 2008).

Parantajana työskentelevä Katrina Berg kertoo kirjassaan oireista ja sairauksista, joita henget isännissään aiheuttavat. Kirjan tapauskertomukset avaavat tapoja, joilla henget vapautetaan, miten ihminen ne kokee ja miten hän parantuu. Saksassa vuosia asunut Berg kertoo myös omasta kehityksestään parantajaksi.

Kirjan kiinnostavuutta lisää virallisen lääketieteen edustajan näkökulma. Neurologian erikoislääkäri on seurannut kirjoittajan työtä, lukenut energiahoitojen myötä parantuneiden potilaiden sairauskertomuksia ja tutustunut alan ulkomaiseen kirjallisuuteen. Hän ehdottaa, että energiahoitoja alettaisiin tutkia virallisen lääketieteen rinnalla täydentävinä ja kustannustehokkaina hoitovaihtoehtoina neuropsykiatrisissa häiriöissä.

Takaisin  Kirjaudu sisään verkkokauppaan painaaksesi varaa nappia lisätäksesi tämän kirjan ostojonoon! (Tutustu tilausehtoihin)