Käyttäjätunnus:

Salasana:
 » Et ole kirjautunut sisään! »Kirjahaku  »Tapahtumat
» Pääsivulle
» Yritystiedot
» Tulevia uutuuksia
» Tarjouskirjoja
» Vanhat Kirjat
» Uudet kirjat
» Uutuuskirjoja
» Muut tuotteet
» Tilausehdot
» Palaute
» Linkkejä
» Rekisteröidy
» Unohtuiko tunnus?
 

Uudet kirjat: Syötkö riskiruokaa?Kirjan nimi: Syötkö riskiruokaa?
Alaotsikko: syöpälääkärin paljastuksia ruoan terveysvaikutuksista
Tekijä: Khayat David, Hutter-Lardeau Natalie, Carp France
Kustantaja: Gummerus
Sivumäärä: 308
Kieli: Suomi  Suomi
Kääntäjä: Valtasaari Mikko
Ilmestymisvuosi: 2012
ISBN: 9789512087105
Hinta: 19.00 €  TARJOUS
Sidosasu: Sidottu
Huomautuksia: Normaalihinta 33,30

Sisällön kuvaus:
David Khayat on hoitanut syöpäpotilaita 30 vuoden ajan. Hänen mukaansa paras tapa torjua syöpää on sen ennaltaehkäisy. Ehkäisykeinoja ovat terveet elämäntavat, kuten liikunta ja tupakoimattomuus, mutta myös oikea ruokavalio.

Kirjan luettuasi tiedät, millainen tauti syöpä on. Laajan tutkimusaineiston perusteella näyttää siltä, että eräät ravinnosta saatavat hivenaineet kiihdyttävät syöpäsolujen kasvua, toiset taas hillitsevät sitä.

Jokaisessa maassa on omanlaisensa ruokakulttuuri, ruokateollisuus ja viljelyskäytännöt lannoitteineen ja myrkkyineen, ja näiden asioiden tiedostaminen ohjaa pohtimaan omia valintojaan. Emme pysty millään keinoin täysin torjumaan syövän mahdollisuutta, mutta ottamalla huomioon eri ravintoaineiden vaikutukset kehossamme voimme ainakin pienentää syövänsaantiriskiä. Kaikille sopivaa ihmedieettiä ei ole, mutta itse kukin voi muokata ruokavaliotaan parempaan suuntaan. Valitse kirjasta ravinto-ohjeet sen mukaan, oletko mies vai nainen, vaihdevuodet ylittänyt vai nuorempi, tupakoiva vai tupakoimaton ja onko suvussasi ollut syöpää.

Tiesitkö esimerkiksi, että aikuisen miehen on hyvä välttää runsasta maidon juontia? Entä onko punaisen lihan syönti haitallista? Ovatko appelsiini ja tomaatti yhtä terveellisiä? Miten vaihdevuodet vaikuttavat suositeltavaan ravintoon?

Takaisin  Kirjaudu sisään verkkokauppaan painaaksesi varaa nappia lisätäksesi tämän kirjan ostojonoon! (Tutustu tilausehtoihin)