Käyttäjätunnus:

Salasana:
 » Et ole kirjautunut sisään! »Kirjahaku  »Tapahtumat
» Pääsivulle
» Yritystiedot
» Tulevia uutuuksia
» Tarjouskirjoja
» Vanhat Kirjat
» Uudet kirjat
» Uutuuskirjoja
» Muut tuotteet
» Tilausehdot
» Palaute
» Linkkejä
» Rekisteröidy
» Unohtuiko tunnus?
 

Vanhat kirjat: Oikeaa ravintoa minulleKirjan nimi: Oikeaa ravintoa minulle
Alaotsikko: opas ravintosuositusten viidakkoon
Tekijä: Ruuti Marja

Sivumäärä: 176
Kieli: Suomi  Suomi
Ilmestymisvuosi: 2012
ISBN: 9789512087426
Hinta: 13.00 €
Koko (leveys * korkeus mm): 245 mm x 170 mm x 1
Sidosasu: Nidottu

Sisällön kuvaus:
Kun erilaista ravintotietoutta tulee medioista tulvimalla ja kaupanhyllyt notkuvat ruoan paljoudesta, kuluttajaan iskee ruokastressi. Mitä uskallan syödä? Tämä kirja rauhoittaa hämmennyksen, joka on syntynyt ristiriitaisista ravintosuosituksista, dieettiohjeista ja hälyttävistä ruokateollisuuden paljastuksista.

Ohjenuoraksi riittää tieto siitä, mitä on ihmisen luonnollinen ravinto. Syömisestä saa nauttia, ruoan valinta on yksinkertaista, ja terveellistä syötävää löytyy tavallisesta kaupasta. Tutustu ravitsemusterapeutin neuvojen avulla oman kehosi tarpeisiin. Kirjan ohjeissa korostetaan yksilöllistä, juuri omiin tarpeisiin räätälöityä terveellistä ruokavaliota; täysipainoista ravintoa vauvoille, vanhuksille, sekasyöjille, vegaaneille, keliaakikoille. Maidosta, viljoista ja perunoista ei suinkaan tarvitse kieltäytyä, jos ne sopivat omaan ruokavalioon.

Ruoan terapeuttisista vaikutuksista saa apua moneen vaivaan, kuten suoliston ongelmiin, allergioihin, tulehduskierteisiin ja ylipainoon. Kirjassa käydään läpi erilaisia vaivoja ja niiden hoitoa oikeanlaisella ravinnolla.

Takaisin  Kirjaudu sisään verkkokauppaan painaaksesi varaa nappia lisätäksesi tämän kirjan ostojonoon! (Tutustu tilausehtoihin)