Käyttäjätunnus:

Salasana:
 » Et ole kirjautunut sisään! »Kirjahaku  »Tapahtumat
» Pääsivulle
» Yritystiedot
» Tulevia uutuuksia
» Tarjouskirjoja
» Vanhat Kirjat
» Uudet kirjat
» Uutuuskirjoja
» Muut tuotteet
» Tilausehdot
» Palaute
» Linkkejä
» Rekisteröidy
» Unohtuiko tunnus?
 

Uudet kirjat: Minä onnistuinKirjan nimi: Minä onnistuin
Alaotsikko: kuuntele kehoasi, tunne itsesi
Tekijä: Manninen Katri
Kustantaja: Gummerus
Sivumäärä: 224
Kieli: Suomi  Suomi
Painos: 2.p.
Ilmestymisvuosi: 2010
ISBN: 9789512079056
Hinta: 13.00 €  TARJOUS
Sidosasu: Sidottu

Sisällön kuvaus:
Katri Manninen nousi julkisuuteen elämäntaparemonttinsa myötä, mutta paloi pari vuotta myöhemmin pahasti loppuun. Osasyynä romahdukseen olivat uudet elämäntavat: ne pitivät hänet fyysisesti hyvässä kunnossa vielä silloinkin, kun stressi alkoi syödä henkistä hyvinvointia. Romahdusta seurasi masennus.

Minä onnistun kertoo rehellisesti ja avoimesti, kuinka opettelemalla kuuntelemaan kehoaan Katri toipui masennuksesta ja rakensi romahtaneen itsetuntonsa entistä vankemmalle pohjalle. Oman elämänsä vaikeissa käänteissä Katri perehtyi tutkimuksiin siitä, miten mieli vaikuttaa kehoon ja keho mieleen.

Kirja käsittelee mielen ja kehon yhteyttä niin kehonkuvan, laihduttamisen, tunteiden, rakastumisen, stressin, masennuksen, intuition, sairauksien kuin kuukautiskierronkin kannalta. Mitä kehomme yrittää meille kertoa ja miten voimme parantaa elämäämme ymmärtämällä sen viestejä paremmin?

Kirja tarjoaa konkreettisia työkaluja vahingollisten elämäntapojen muuttamiseen, oman mielen hallintaan sekä elämänlaadun parantamiseen. Sinäkin onnistut.

Takaisin  Kirjaudu sisään verkkokauppaan lisätäksesi tuotteen ostoskoriin!