Käyttäjätunnus:

Salasana:
 » Et ole kirjautunut sisään! »Kirjahaku  »Tapahtumat
» Pääsivulle
» Yritystiedot
» Tulevia uutuuksia
» Tarjouskirjoja
» Vanhat Kirjat
» Uudet kirjat
» Uutuuskirjoja
» Muut tuotteet
» Tilausehdot
» Palaute
» Linkkejä
» Rekisteröidy
» Unohtuiko tunnus?
 

Uudet kirjat: Homeopatiaa koko perheelleKirjan nimi: Homeopatiaa koko perheelle
Tekijä: Lauraréus Ritva
Kustantaja: Otava
Sivumäärä: 192
Kieli: Suomi  Suomi
Painos: 3.p. uudistettu painos
Ilmestymisvuosi: 2015
ISBN: 951-1-15736-1
Hinta: 19.40 €
Sidosasu: Nidottu

Sisällön kuvaus:
Homeopatia on vaihtoehtoinen kokonaisvaltainen hoitomuoto, joka keskittyy ihmisen luonnollisen vastustuskyvyn vahvistamiseen.
Tässä kansantajuisessa oppaassa selvitetään homeopatian peruskäsitteitä, käsitellään terveyttä, sairautta ja paranemista homeopatian näkökulmasta sekä annetaan selkeät ja yksinkertaiset ohjeet siitä, miten homeopatialla voidaan hoitaa arkielämän vaivoja kotona ja matkoilla.
Omat luvut on omistettu lapsille, nuorille ja urheilijoille sekä naisille erityisesti raskauksien, synnytysten ja vaihdevuosien aiheuttamien ongelmien hoitoon. Lisäksi kirjassa on noin viisikymmentä lyhyttä homeopaattista lääkeainekuvausta.
Ensimmäinen suomalaisen asiantuntijan kokemuksiin perustuva Homeopatiaa koko perheelle ilmestyi alun perin vuonna 1999. Uusittuun painokseen on lisätty vanhusten hoitoa käsittelevä luku sekä laajennettu raskaus- ja synnytysvaivoja käsitteleviä osia ja lisätty esimerkkitapauksia.
Omat luvut on omistettu lapsille, nuorille ja urheilijoille sekä naisille raskauksien, synnytysten ja vauvojen ongelmien hoitoon. Lisäksi kirjassa on noin 50 homeopaattista lääkeainekuvausta.
Ritva Lauraéus on klassisen homeopatian uranuurtajia Suomessa. Hän on erikoistunut varsinkin lasten ja nuorten homeopatiaan.Takaisin  Kirjaudu sisään verkkokauppaan painaaksesi varaa nappia lisätäksesi tämän kirjan ostojonoon! (Tutustu tilausehtoihin)