Käyttäjätunnus:

Salasana:




 » Et ole kirjautunut sisään!




» Pääsivulle
» Yritystiedot
» Tilausehdot
» Rekisteröidy
» Unohtuiko tunnus?
 





























Tulossa olevat kirjat: Speltillä luonnollisesti parempaa



Kirjan nimi: Speltillä luonnollisesti parempaa
Tekijä: Kaipainen Kari
Sivumäärä: 185
Kieli: Suomi  Suomi
Ilmestymisvuosi: 2014
ISBN: 978-951-31-8001  TARJOUS
Sidosasu: Sidottu

Sisällön kuvaus:
Mitä kaikkeaspeltistä voikaantehdä – tästä kirjastalöydät reseptit arkeenja juhlaan!Hyödynnä vaivattomasti sesongin kotimaisiaraaka-aineita ja terveellistä spelttiä,saat maistuvaa ja hyvää tekevää ruokaa!Kirja tarjoaa raikkaan ja modernin näkökulmansuomalaisen superruoan arkiseen käyttöön.Reseptien takaa löytyy arvostettuja keittiömestareitaja tunnettuja ruokaihmisiä.Heikki Ahopelto • Joonas HämäläinenSasu Laukkonen • Tero MäntykangasJarmo Pitkänen • Arto RastasMaija Silvennoinen • Teresa VälimäkiKira Åkerström-KekkonenSpeltti – menneisyydenlahja nykyisyydelleSpeltti tuo makua ja elinvoimaa koti- ja ammattikeittiöihin.Ruoka voi olla samaan aikaan taidetta ja makuelämyksiä, käytännönläheisestija arkisesti toteutettuna. Alkuperäisyys ja puhtausyhdistettynä arvopohjaiseen ruoan tuotantoon on kasvava trendimaailmalla. Me suomalaiset olemme onnellisessa asemassa,koska elämme luonnon puhtaiden antimien ja hyvän ravinnonäärellä.Neljä vuotta sitten minulle syntyi idea speltti-keittokirjasta.Halusin yhdistää samoihin kansiin nuoruuden ja luovuuden,käytännön ja ammattimaisuuden, arjen ja juhlan. Vuosien aikanakeräämistäni kontakteista lähdin visioimaan ajatusta, jolla tuodaammattikeittiö kirjan muodossa lähelle kotikeittiötä. Tulos, jostaolen äärimmäisen ylpeä, on nyt käsissäsi.Nauti ilolla ja kaikilla aisteilla tämän kirjan herkuista, jotkaon tehty neljän vuodenajan hengessä meille kaikille.

Takaisin