Käyttäjätunnus:

Salasana:
 » Et ole kirjautunut sisään! »Kirjahaku  »Tapahtumat
» Pääsivulle
» Yritystiedot
» Tulevia uutuuksia
» Tarjouskirjoja
» Vanhat Kirjat
» Uudet kirjat
» Uutuuskirjoja
» Muut tuotteet
» Tilausehdot
» Palaute
» Linkkejä
» Rekisteröidy
» Unohtuiko tunnus?
 

Uudet kirjat: Rintasyövän jälkeenKirjan nimi: Rintasyövän jälkeen
Tekijä: Aarnipuro Marja
Kustantaja: Kustannusosakeyhtio Teos
Sivumäärä: 350
Kieli: Suomi  Suomi
Ilmestymisvuosi: 2014
ISBN: 9789518515398
Hinta: 36.90 €
Koko (leveys * korkeus mm): 210 mm x 140 mm x 23
Sidosasu: Sidottu

Sisällön kuvaus:
Se on ohi. Rintasyöpädiagnoosi, rinnan poisto, etäpesäke kainalon imusolmukkeessa. Solunsalpaajat, hiusten lähteminen, syöpäkivut, kuvotus, masennus. Hoitojen ja pelon täyttämä vuosi potilaana on takana, ja Marja Aarnipuro saa ensimmäisestä vuositarkastuksesta puhtaat paperit. Mutta vaikka pahin on ohi, sairastettu syöpä vaikuttaa elämään vielä pitkään.

Miten olla, kun ei vain tunnu yhtään terveeltä? Miten jatkaa elämää yksirintaisena, miten saada tavallinen elämä - myös seksielämä - takaisin? Miten syöpä on vaikuttanut omaan mieleen, läheisiin, parisuhteeseen? Entä uraan, pitääkö rintasyöpätoipilaan heittää kunnianhimolle hyvästit? Näitä toipilaan elämän kipupisteitä Marja Aarnipuro käsittelee suoraan ja kaunistelematta teoksessaan Rintasyövän jälkeen. Kirja jatkaa siitä, mihin Aarnipuron esikoinen, vuonna 2011 ilmestynyt Rintasyöpävuosi jäi. Tällä kertaa kirjailija osoittaa, että vaikka hoitojen jäljiltä jää kaikenlaisia vaivoja, elämä voi silti olla rehevää ja rikasta. Arpikin voi olla kaunis.

Takaisin  Kirjaudu sisään verkkokauppaan painaaksesi varaa nappia lisätäksesi tämän kirjan ostojonoon! (Tutustu tilausehtoihin)