Käyttäjätunnus:

Salasana:
 » Et ole kirjautunut sisään! »Kirjahaku  »Tapahtumat
» Pääsivulle
» Yritystiedot
» Tulevia uutuuksia
» Tarjouskirjoja
» Vanhat Kirjat
» Uudet kirjat
» Uutuuskirjoja
» Muut tuotteet
» Tilausehdot
» Palaute
» Linkkejä
» Rekisteröidy
» Unohtuiko tunnus?
 

Vanhat kirjat: Kirjoituksia magiastaKirjan nimi: Kirjoituksia magiasta
Tekijä: Nefastos Johannes
Kustantaja: Viides askel
Sivumäärä: 141
Kieli: Suomi  Suomi
Ilmestymisvuosi: 2014
ISBN: 978-952-67666-7
Hinta: 17.00 €
Sidosasu: Sidottu

Sisällön kuvaus:
Kirjoituksia magiasta on kokoelmateos okkultismin metafysiikasta ja rakenteista käytännöllisen magian taustalla. Se käsittelee esoteerista kosmogoniaa ja tuon kosmogonian soveltamista inhimilliseen käytäntöön okkulttisten vihkimysten jyrkällä, mutta aina avoimella tiellä. Olkoon lukija itse operatiivinen maagikko, magian filosofian tutkija tai vain maagisesta maailmakuvasta kiinnostunut, hän tulee löytämään näistä kirjoituksista tutkimustaan hyödyttäviä esityksiä aiheista, joihin tavan takaa on viitattu julkaistussa okkultismikirjallisuudessa, mutta joiden eksakti käsittely lähes aina on peitetty runouteen ja allegoriaan.
Teos pitää sisällään seuraavat kirjoitukset: Adepti (2008); Emanaation jokahetkisyydestä (Hylätty Kivi 2006); Mestarin ääni (Hylätty Kivi 2007); Fohat (Hylätty Kivi 2008); Naamion olennot – Demonien tajunnantiloista (Hylätty Kivi 2010); ja Demonien kuutio (2010). Tarkastetut tekstilaitokset sekä esipuheena johdatus magian kahteen perussymboliin, viisi- ja kuusisakaraisiin tähtiin.

Takaisin  Kirjaudu sisään verkkokauppaan painaaksesi varaa nappia lisätäksesi tämän kirjan ostojonoon! (Tutustu tilausehtoihin)