Käyttäjätunnus:

Salasana:
 » Et ole kirjautunut sisään! »Kirjahaku  »Tapahtumat
» Pääsivulle
» Yritystiedot
» Tulevia uutuuksia
» Tarjouskirjoja
» Vanhat Kirjat
» Uudet kirjat
» Uutuuskirjoja
» Muut tuotteet
» Tilausehdot
» Palaute
» Linkkejä
» Rekisteröidy
» Unohtuiko tunnus?
 

Vanhat kirjat: AsahiKirjan nimi: Asahi
Alaotsikko: tietoisen liikkeen taito
Tekijä: Klemola Timo
Kustantaja: Docendo
Sivumäärä: 201
Kieli: Suomi  Suomi
Ilmestymisvuosi: 2014
ISBN: 9789522910387
Hinta: 17.00 €
Koko (leveys * korkeus mm): 248 mm x 170 mm x 13
Sidosasu: Nidottu

Sisällön kuvaus:
Asahi Health on suomalainen terveysliikuntamuoto, joka sopii kaikenikäisille ja -kuntoisille. Sen liikkeet on suunniteltu ennaltaehkäisemään ja hoitamaan tyypillisiä terveysongelmiamme. Asahin perusliikesarjassa harjoitetaan, avataan ja rentoutetaan järjestelmällisesti koko kehoa.

Asahin liikkeet ovat monitasoisia. Jokaisella liikkeellä on omat terveysvaikutuksensa. Sen lisäksi asahissa opetellaan liiketietoisuutta, koko kehon pystylinjausta, oikeaa nostamisen ergonomiaa ja koko kehon voimantuoton mekaniikkaa. Asahi on siis hyvin syvällinen ja monipuolinen terveysliikunnan menetelmä.

Tässä kirjassa kuvataan asahin perusteet, mutta myös syvemmät tasot. Aloittelija löytää kirjasta asahin perusliikesarjan kuvauksen. Edistyneet harrastajat ja ohjaajat löytävät kirjasta syvennetyn kuvauksen asahin perusliikkeistä, mutta myös liikkeiden takana olevista psykofyysisistä periaatteista.

Asahi - tietoisen liikkeen taito ei ole vain asahin oppikirja. Se on yksityiskohtainen tietoisen liikkeen harjoittamisen opas. Se on myös kokemuksellisen biomekaniikan kuvaus, josta kaikki ihmisen liikkeen parissa työskentelevät voivat ammentaa. Viimeisen lukunsa ansiosta se on myös juoksuopas, jossa kuvataan uusi ja samalla vanha tapa juosta omaa kehomieltään aistien ja tutkien.

Timo Klemola on filosofian dosentti, luennoitsija ja kouluttaja.


Takaisin  Kirjaudu sisään verkkokauppaan painaaksesi varaa nappia lisätäksesi tämän kirjan ostojonoon! (Tutustu tilausehtoihin)