Käyttäjätunnus:

Salasana:
 » Et ole kirjautunut sisään! »Kirjahaku  »Tapahtumat
» Pääsivulle
» Yritystiedot
» Tulevia uutuuksia
» Tarjouskirjoja
» Vanhat Kirjat
» Uudet kirjat
» Uutuuskirjoja
» Muut tuotteet
» Tilausehdot
» Palaute
» Linkkejä
» Rekisteröidy
» Unohtuiko tunnus?
 

Uudet kirjat: Mindfulness masennuksen hoidossaKirjan nimi: Mindfulness masennuksen hoidossa
Alkuperäinen nimi: Mindfulness-Based Cognitive Therapy for Depression
Tekijä: Segal Zindel V., Williams Mark G., Teasdale John D.
Kustantaja: Basam Books
Sivumäärä: 639
Kieli: Suomi  Suomi
Kääntäjä: Kielinen Tanja
Ilmestymisvuosi: 2014
ISBN: 9789522602367
Hinta: 20.00 €  TARJOUS
Sidosasu: Nidottu
Huomautuksia: Sisältää ladattavia meditaatioharjoituksia

Sisällön kuvaus:
Mindfulness masennuksen hoidossa on kirja MBCT:stä eli tietoiseen läsnäoloon perustuvasta kognitiivisesta terapiasta. Se on tutustuttanut tuhannet lukijat tähän tutkitusti toimivaan ja uudenlaiseen masennuksen hoitomuotoon. Teoksessa kerrotaan, miten masennusta sairastavat voivat tämän terapian avulla oppia suhtautumaan ajatuksiinsa, tunteisiinsa ja fyysisiin tuntemuksiinsa radikaalisti uudella tavalla. Lisäksi heitä opetetaan tunnistamaan masennuksen varoitusmerkit hyvissä ajoin ja reagoimaan niihin niin, että lievä masennus ei pääse pahenemaan täysimittaiseksi masennusjaksoksi.


Vaikuttava kirjoittajakaarti koostuu psykologian ja lääketieteen tohtoreista, joiden työ mindfulnessin parissa on tunnustettu ympäri maailman. He käyvät askel askeleelta läpi, miksi ja miten mindfulness-harjoitukset ja niiden yhdistäminen kognitiiviseen terapiaan ovat edistäneet toipumista masennuksesta ja ehkäisseet sen uusiutumista. Mukana on psykologeille ammattikäyttöön tarkoitettuja ohjemonisteita sekä runsas ja ilmainen verkkoaineisto.Varsinaisen kurssisisällön lisäksi kirjassa käydään läpi myös masennuksen teoriaa sekä uusimpia tutkimuksia tietoisen läsnäolon vaikutuksista. Kirja on suunnattu mielenterveysalan ammattilaisille sekä kaikille tietoisen läsnäolon soveltamisesta kiinnostuneille.


Mindfulness masennuksen hoidossa kokoaa yksiin kansiin kaiken olennaisen tietoisesta läsnäolosta. Se paljastaa pitkäaikaisen tutkimustyön tulokset, jotka kiistatta todistavat mindfulnessin annin nykypsykologialle ja psyykkisten sairauksien hoidolle. Basam Books on julkaissut samoilta kirjoittajilta aiemmin paljon kiitosta saaneen teoksen Mielekkäästi irti masennuksesta (2009; 8. painos 2014).

Takaisin  Kirjaudu sisään verkkokauppaan lisätäksesi tuotteen ostoskoriin!