Käyttäjätunnus:

Salasana:
 » Et ole kirjautunut sisään! »Kirjahaku  »Tapahtumat
» Pääsivulle
» Yritystiedot
» Tulevia uutuuksia
» Tarjouskirjoja
» Vanhat Kirjat
» Uudet kirjat
» Uutuuskirjoja
» Muut tuotteet
» Tilausehdot
» Palaute
» Linkkejä
» Rekisteröidy
» Unohtuiko tunnus?
 

Vanhat kirjat: FaabelitKirjan nimi: Faabelit
Tekijä: Aisopos
Kustantaja: Pikku-idis
Sivumäärä: 310
Kieli: Suomi  Suomi
Kääntäjä: Jari Tammi
Ilmestymisvuosi: 2010
ISBN: 978-952-9589-40
Hinta: 15.00 €
Koko (leveys * korkeus mm): 138x208
Sidosasu: Sidottu

Sisällön kuvaus:
Yli 450 antiikin faabelia aikuisille. Näitä et ole ennen lukenut.

Aisopos on ehkä kuuluisin kaikista antiikin kreikkalaiskirjailijoista, Homerosta ja Platoniakin tunnetumpi. Itse miehestä ei tiedetä juuri mitään. Mutta hänen nimelleen merkityt eläintarinat, faabelit, tunnetaan sitäkin paremmin: ahkera muurahainen ja laiska heinäsirkka, jäniksen ja kilpikonnan juoksukilpailu, poika joka huusi turhaan sutta ja lukemattomat muut faabelit ovat hauskuuttaneet ihmisiä tuhansia vuosia – koska ne pitävät hirtehisen hauskaa ihmisyyden kustannuksella.

Tähän kokoelmaan on huolella valittu yli 450 faabelia moraaleineen, kaikki uusina suomennoksina, enemmistö ensi kertaa suomeksi. Ja kuten paljastuu, faabeleita ei ollut alun perin edes tarkoitettu perheen pienimmille. Niiden tyly, brutaali, ilkeä maailma voi ensin yllättää, kunnes opimme eläinten kautta nauramaan itsellemme.


Mitä faabelit ovat? Faabelit ovat vertauskuvallisia, opettavaisia, napakoita pikkutarinoita eläimistä, kasveista, ammatinharjoittajista, jumalista, luonnonilmiöistä tai taivaankappaleista joskus runoasussa, vielä useammin vitsiformaatissa.

Takaisin  Kirjaudu sisään verkkokauppaan painaaksesi varaa nappia lisätäksesi tämän kirjan ostojonoon! (Tutustu tilausehtoihin)