Käyttäjätunnus:

Salasana:
 » Et ole kirjautunut sisään! »Kirjahaku  »Tapahtumat
» Pääsivulle
» Yritystiedot
» Tulevia uutuuksia
» Tarjouskirjoja
» Vanhat Kirjat
» Uudet kirjat
» Uutuuskirjoja
» Muut tuotteet
» Tilausehdot
» Palaute
» Linkkejä
» Rekisteröidy
» Unohtuiko tunnus?
 

Uudet kirjat: Sinä, parantajaKirjan nimi: Sinä, parantaja
Tekijä: Silva Josè, Stone Robert B.
Kustantaja: Unio Mystica
Sivumäärä: 230
Kieli: Suomi  Suomi
Ilmestymisvuosi: 1999
ISBN: 952-9586-22-1
Hinta: 23.00 €
Sidosasu: Sidottu

Sisällön kuvaus:
Sinä, parantaja perustuu maailman menestyksellisimpään mielenhallintamenetelmään, Silva-menetelmään. Kirja sisältää täydellisen neljänkymmenen tunnin parantamiskurssin, jonka tekniikat voivat auttaa Sinua ja lähimmäisiäsi elämään terveinä ja parantumaan sairauksista. Mukana on monia kiinnostavia kertomuksia ihmisistä, jotka ovat erinomaisin tuloksin käyttäneet menetelmää ja parantuneet sairauksista ja onnettomuuksissa saaduista vammoista.

Jose Silva aloitti tutkimusmatkansa ihmismielen syvyyksiin 1940-luvulla. Monien kokeilujen jälkeen hän sai selville, että kun ihmisen aivot värähtelevät niin sanotulla alfataajuudella, ihminen paranee nopeammin, ja pysyy ylipäätään terveempänä. Alfataajuutta voidaan käyttää niin itsensä kuin muidenkin parantamiseen. Tässä kirjassa opetetaan käyttämään tietoisesti hyväksi aivojen alfataajuutta.

Vuonna 1966 Jose Silva alkoi opettaa kehittämäänsä Silva-mielenhallintamenetelmää. Miljoonat ihmiset yli 90 maassa ovat tämän menetelmän avulla löytäneet tavan ylläpitää terveyttään, menestyä työssään ja elää onnellisina. Yhteistyössä filosofian tohtori Robert B. Stonen kanssa Jose Silva on muokannut tämän hämmästyttävän menetelmän kirjan muotoon ohjatakseen Sinua löytämään terveemmän, onnellisemman tavan elää.


Takaisin  Kirjaudu sisään verkkokauppaan painaaksesi varaa nappia lisätäksesi tämän kirjan ostojonoon! (Tutustu tilausehtoihin)