Käyttäjätunnus:

Salasana:




 » Et ole kirjautunut sisään! »Kirjahaku  »Tapahtumat




» Pääsivulle
» Yritystiedot
» Tulevia uutuuksia
» Tarjouskirjoja
» Vanhat Kirjat
» Uudet kirjat
» Uutuuskirjoja
» Muut tuotteet
» Tilausehdot
» Palaute
» Linkkejä
» Rekisteröidy
» Unohtuiko tunnus?
 





























Uudet kirjat: Parantava ruoka



Kirjan nimi: Parantava ruoka
Alaotsikko: Pellavarouhe
Tekijä: Jaakkola Kaarlo
Kustantaja: Mividata
Sivumäärä: 78
Kieli: Suomi  Suomi
Ilmestymisvuosi: 2012
ISBN: 9789529920730
Hinta: 10.00 €
Sidosasu: Nidottu

Sisällön kuvaus:
Parantava ruoka -kirjasarjan ensimmäinwn osa, Pellavarouhe,
kertoo miksi ja miten pellavarouhetta kannattaa syödä.
Pellavarouhe kertoo vaikuttavia faktoja monipuolisesta ravintoaineesta,joka on varsinaista superruokaa. Pellavansiemenistä puristettu rouhe voi päivittäin nautittuna parantaa terveyttä merkittävästi. Kasvikunnan parhaana kuitujen lähteenä pellavanrouhe ehkäisee ummetusta ja lievittää ärtyneen suolen oireita. Rouhe sisältää myös tärkeää omega-3-sarjan alafalinoleenihappoa, jota tarvitaan mm. aivojen toimintaan. Kun nautitaan päivittäin pari ruokalusikallista pellavarouhetta, veren kolesterolitaso laskee muutamassa kuukaudessa keskimäärin 13 %.

Lisäksi pellavarouhe tehostaa elimistön myrkynpoistojärjestelmiä vahvistaa elimistön puolustusjärjestelmää sisältää lignaaneja, jotka voivat ehkäistä rinta- ja paksusuolisyöpää sekä sydän- ja verisuonitauteja säätelee verensokeria edistää maitohappobakteerien kasvua ja parantaa ruoansulatuskanavan mikrobitasapainoa on hyvä kivennäis- ja hivenaineiden lähde.

Asiantuntijana erikoislääkäri Kaarlo Jaakkola
Toimittanut Saana Saarinen

Takaisin  Kirjaudu sisään verkkokauppaan lisätäksesi tuotteen ostoskoriin!