Käyttäjätunnus:

Salasana:




 » Et ole kirjautunut sisään!




» Pääsivulle
» Yritystiedot
» Tilausehdot
» Rekisteröidy
» Unohtuiko tunnus?
 





























Tulossa olevat kirjat: Hapata herkulliseksi



Kirjan nimi: Hapata herkulliseksi
Alkuperäinen nimi: Syra själv
Alaotsikko: Näin hapatetaan vihanneksia terveellisillä bakteereilla
Tekijä: Bojs Karin
Sivumäärä: 142
Kieli: Suomi  Suomi
Kääntäjä: Riikka Toivanen
Ilmestymisvuosi: 2013
ISBN: 978-952-7015-00
Sidosasu: Sidottu

Sisällön kuvaus:
Hapattaminen maitohappobakteereilla on vanhimpia ja yksinkertaisimpia tapoja säilöä ja jalostaa ruokaa. Energiasäästäväinen menetelmä säilyttää tärkeitä ravintoaineita ja ottaa esille hienoja jalostettuja makuja.Tiedetoimittaja ja kirjailija Karin Bojsille vihannesten hapattamisesta on tullut rakas harrastus. Syksyn päättyessä hänen jääkaappinsa on täynnä purkkeja missä hohtavan oransseja porkkanalantteja, kirpeitä kuin karamellejä. On oliivinvihreitä kurkkuja ja roosanvärisiä sipuleita, valkoista hapankaalia ja kaikesta kauneinta: punakaalia.Melkein kaikkia vihanneksia voidaan säilöttää hapattamalla.

Takaisin