|
|
|
|
|
Tulossa olevat kirjat: Hapata herkulliseksi
Kirjan nimi: Hapata herkulliseksi Alkuperäinen nimi: Syra själv Alaotsikko: Näin hapatetaan vihanneksia terveellisillä bakteereilla Tekijä: Bojs Karin Sivumäärä: 142 Kieli: Suomi Kääntäjä: Riikka Toivanen Ilmestymisvuosi: 2013 ISBN: 978-952-7015-00 Sidosasu: Sidottu
Sisällön kuvaus: Hapattaminen maitohappobakteereilla on vanhimpia ja yksinkertaisimpia tapoja säilöä ja jalostaa ruokaa. Energiasäästäväinen menetelmä säilyttää tärkeitä ravintoaineita ja ottaa esille hienoja jalostettuja makuja.Tiedetoimittaja ja kirjailija Karin Bojsille vihannesten hapattamisesta on tullut rakas harrastus. Syksyn päättyessä hänen jääkaappinsa on täynnä purkkeja missä hohtavan oransseja porkkanalantteja, kirpeitä kuin karamellejä. On oliivinvihreitä kurkkuja ja roosanvärisiä sipuleita, valkoista hapankaalia ja kaikesta kauneinta: punakaalia.Melkein kaikkia vihanneksia voidaan säilöttää hapattamalla.
| |
|
|
|
|
|