Käyttäjätunnus:

Salasana:
 » Et ole kirjautunut sisään! »Kirjahaku  »Tapahtumat
» Pääsivulle
» Yritystiedot
» Tulevia uutuuksia
» Tarjouskirjoja
» Vanhat Kirjat
» Uudet kirjat
» Uutuuskirjoja
» Muut tuotteet
» Tilausehdot
» Palaute
» Linkkejä
» Rekisteröidy
» Unohtuiko tunnus?
 

Uudet kirjat: Elämän energia -7 kirjaKirjan nimi: Elämän energia -7 kirja
Tekijä: Megre Vladimir

Sivumäärä: 296
Sarja: Venäjän soivat seetripuut VII
Kieli: Suomi  Suomi
Kääntäjä: Tytti Vahla
Painos: 1.p.
Ilmestymisvuosi: 2014
ISBN: 978-9949-9217-8
Hinta: 10.00 €  TARJOUS
Sidosasu: Nidottu

Sisällön kuvaus:
Elämän energia - 7. kirja «Venäjän Soivat Seetripuut» kirjasarjan 10 kirjasta, jatkaa kertomusta Anastasiasta, ihmeellisestä ja uskomattomasta naisesta, jonka venäläinen liikemies Vladimir Megre tapasi vuonna 1995 kauppamatkallaan siperialaista Ob-jokea myöten.

Elämän energia kirjassa kirjailija nostaa esille ihmisen ajatuksen voiman ja sen suuren vaikutuksen meidän omaan elämäämme ja koko planeettamme ja Maailmankaikkeuden kohtaloon. Anastasian isoisän kanssa käymiensä hämmästyttävien vuoropuheluiden kautta kirjailija välittää meille suurenmoista käytännön tietoa ja ymmärrystä oman luovan ajatuksemme tietoisesta hallinnasta ja kehittämisestä.

Kirja paljastaa suuren valonliekin tavoin ihmiskunnan unohdetun ja kätketyn menneisyyden, tuo selkeyttä maailmaamme piinaavien uskonnollisten ja etnisten ristiriitojen todellisiin syihin ja osoittaa, miten uusi ajattelu ja elämäntapa sopusoinnussa luonnon kanssa voi johtaa ihmiskunnan kauan odotettuun onnen, runsauden ja todellisen veljeyden maailmaan, jossa ei ole tilaa kärsimykselle, korruptiolle, sodille eikä väkivallalle.

Mutta ihmisessä on yksi energia, joka on ominaista vain yksin hänelle, ja tuon energian nimi on ”ajatuksen energia”. Ja jos ihminen ymmärtää, mikä valtava voima hänellä on hallussaan ja oppii käyttämään tuota voimaa täydellisesti, niin hänestä tulee koko Maailmankaikkeuden valtias.

Anastasia

Takaisin  Kirjaudu sisään verkkokauppaan painaaksesi varaa nappia lisätäksesi tämän kirjan ostojonoon! (Tutustu tilausehtoihin)