Käyttäjätunnus:

Salasana:
 » Et ole kirjautunut sisään! »Kirjahaku  »Tapahtumat
» Pääsivulle
» Yritystiedot
» Tulevia uutuuksia
» Tarjouskirjoja
» Vanhat Kirjat
» Uudet kirjat
» Uutuuskirjoja
» Muut tuotteet
» Tilausehdot
» Palaute
» Linkkejä
» Rekisteröidy
» Unohtuiko tunnus?
 

Vanhat kirjat: BuddhaKirjan nimi: Buddha
Alkuperäinen nimi: A Story of Enlightenment
Alaotsikko: Kertomus valaistumisesta
Tekijä: Chopra Deepak
Kustantaja: Sammakko
Sivumäärä: 301
Kieli: Suomi  Suomi
Kääntäjä: Tiina Siidorov
Painos: 1.p.
Ilmestymisvuosi: 2010
ISBN: 978-952-483-131
Hinta: 17.00 €
Sidosasu: Sidottu

Sisällön kuvaus:
Deepak Chopran romaani kertoo nuoresta prinssistä, joka hylkäsi perintönsä löytääkseen todellisen kutsumuksensa. Prinssi Siddhartan matka valaistuneeksi Buddhaksi muutti historian kulun ikuisiksi ajoiksi, ja hänen paljastamansa totuudet elävät tänäkin päivänä kaikkialla maailmassa. Buddha symboloi nykyisin rauhaa ja harmoniaa, vaikka hänen lumoava mutta myrskyisä elämänsä oli täynnä rakkautta ja intohimoa, murhia ja menetyksiä. Buddhan taival aineellisen maailman kivikoista ylös henkisen maailman huipulle on mukaansatempaava ja inspiroiva tarina, joka vie lukijan lähemmäs elämän ja itsensä ymmärrystä.

Buddha on tarinankerrontaa parhaimmillaan. Kirjaa oli mahdotonta laskea käsistään. Tuntuu kuin olisin tavannut Buddhan henkilökohtaisesti ja kuin hän eläisi kaikissa meissä, jotka etsimme omaa suuruuttamme. Chopran teos on tuleva klassikko.
– Wayne Dyer, psykologi ja teoksen The Power of Intention kirjoittajaTakaisin  Kirjaudu sisään verkkokauppaan painaaksesi varaa nappia lisätäksesi tämän kirjan ostojonoon! (Tutustu tilausehtoihin)