Käyttäjätunnus:

Salasana:
 » Et ole kirjautunut sisään! »Kirjahaku  »Tapahtumat
» Pääsivulle
» Yritystiedot
» Tulevia uutuuksia
» Tarjouskirjoja
» Vanhat Kirjat
» Uudet kirjat
» Uutuuskirjoja
» Muut tuotteet
» Tilausehdot
» Palaute
» Linkkejä
» Rekisteröidy
» Unohtuiko tunnus?
 

Vanhat kirjat: 101 zen-tarinaa ja kymmenen häränpaimennuskuvaaKirjan nimi: 101 zen-tarinaa ja kymmenen häränpaimennuskuvaa
Tekijä: Reps Paul, Senzaki Nyogen (toim.)
Kustantaja: Memfis Books
Sivumäärä: 126
Kieli: Suomi  Suomi
Kääntäjä: Kim Katami
Painos: 1.p.
Ilmestymisvuosi: 2007
ISBN: 9789519883373
Hinta: 17.00 €
Sidosasu: Sidottu

Sisällön kuvaus:
101 zen-tarinaa on valloittava valikoima vanhoja japanilaisia ja kiinalaisia tarinoita zen-mestareiden ja heidän oppilaidensa oivalluksista ja toilauksista. Tarinat on koottu japanilaisista ja kiinalaisista lähteistä yli viidensadan vuoden ajalta.

Zen-oivalluksen tai valaistumisen ytimenä on havahtuminen totunnaisista ajattelutottumuksista elävän nykyhetken kokemiseen. 101 zen-tarinaa käsittelevät napakasti ja humoristisesti tuota havahtumista, unesta heräämistä. Valaistumista.

Teokseen sisältyy myös valaistumis-oivallusta kuvaavat Kymmenen häränpaimennuskuvaa. Kuviin liittyvät tekstit periytyvät 1100-luvun Kiinasta. Tämän kirjan kuvat ovat tunnetun nykyjapanilaisen puupiirrostaiteilija Tomikichiro Tokurikin käsialaa.

Paul Repsin ja Nyogen Senzakin toimittama teos on zen-kirjallisuuden elävä klassikko, jota on maailmalla myyty jo yli miljoona kappaletta.
Takaisin  Kirjaudu sisään verkkokauppaan painaaksesi varaa nappia lisätäksesi tämän kirjan ostojonoon! (Tutustu tilausehtoihin)