Käyttäjätunnus:

Salasana:
 » Et ole kirjautunut sisään! »Kirjahaku  »Tapahtumat
» Pääsivulle
» Yritystiedot
» Tulevia uutuuksia
» Tarjouskirjoja
» Vanhat Kirjat
» Uudet kirjat
» Uutuuskirjoja
» Muut tuotteet
» Tilausehdot
» Palaute
» Linkkejä
» Rekisteröidy
» Unohtuiko tunnus?
 

Vanhat kirjat: KasviskeittokirjaKirjan nimi: Kasviskeittokirja
Alaotsikko: Maukasta ja monipuolista perusruokaa kasviksista.
Tekijä: Skaarup Kristen
Kustantaja: Karisto
Sivumäärä: 220
Kieli: Suomi  Suomi
Ilmestymisvuosi: 2002
ISBN: 951-23-4359-2
Hinta: 13.00 €
Sidosasu: Nidottu

Sisällön kuvaus:
Tämä opus on oikea kasviskokkaajan aapinen! Kirjassa on mitä monipuolisimpia reseptejä, joilla loihdit vaivatonta arkiruokaa ja pienin muutoksin myös vähän juhlavampaa tarjottavaa. Ohjeet sisältävät runsaan valikoiman erilaisia alku-, pää- ja jälkiruokia, keittoja, salaatteja, kastikkeita ja leivonnaisia. Kirjan alkupuolella on myös tietoa oikeaoppisesta ravitsemuksesta ja monenlaisia vinkkejä mm. kasvisten käsittelyyn ja ruokien maustamiseen.

Selkeä ja perusteellinen keittokirja painottuu helposti saataviin ja terveellisiin pohjoismaisiin raaka-aineisiin kuten juureksiin ja tuttuihin perusvihanneksiin, vaikka mukana on myös joitakin itämaisia makuja. Riisi, pasta sekä maitotuotteet takaavat, että vatsa todella tulee täyteen. Tukevampiin pääruokiin lohkaistaan monesti makua antamaan myös nokare ehtaa voita tai erilaisia juustoja. Vaivaton kasvisruokakin voi olla todellinen kulinaristinen nautinto!
.

Takaisin  Kirjaudu sisään verkkokauppaan painaaksesi varaa nappia lisätäksesi tämän kirjan ostojonoon! (Tutustu tilausehtoihin)