Käyttäjätunnus:

Salasana:
 » Et ole kirjautunut sisään! »Kirjahaku  »Tapahtumat
» Pääsivulle
» Yritystiedot
» Tulevia uutuuksia
» Tarjouskirjoja
» Vanhat Kirjat
» Uudet kirjat
» Uutuuskirjoja
» Muut tuotteet
» Tilausehdot
» Palaute
» Linkkejä
» Rekisteröidy
» Unohtuiko tunnus?
 

Uudet kirjat: Tunneälyn ja sisäisen vahvuuden kehittäminenKirjan nimi: Tunneälyn ja sisäisen vahvuuden kehittäminen
Alkuperäinen nimi: Building emotional intelligence
Alaotsikko: keinoja, tukea, keskittymiskykyä ja rauhoittumisen taitoa : opas kasvattajille
Tekijä: Lantieri Linda, Goleman Daniel (esipuheen kirjoittaja)
Kustantaja: Samsaara
Sivumäärä: 160
Kieli: Suomi  Suomi
Ilmestymisvuosi: 2013
ISBN: 9789529312481
Hinta: 32.00 €
Sidosasu: Nidottu

Sisällön kuvaus:
Opas sisältää harjoitus-cd:n ja ohjelmat kolmelle eri ikäryhmälle (5-7-vuotiaat, 8-11-vuotiaat ja yli 12-vuotiaat). Ohjelma perustuu viimeisempään kasvatus- ja neurotieteelliseen ymmärrykseen kehityksestä, oppimisesta, stressinhallinnasta ja sisäisen vahvuuden tukemisesta.

Ohjelma on vastaus kiireisen elämän aiheuttamaan stressiin ja rauhattomuuteen. Tukee kykyä rauhoittua ja keskittyä sekä itsetuntemuksen ja metakognitiivisten taitojen kehitystä. Tarjoten keinoja voimakkaiden tunteiden, kuten pelon, ahdistuksen, vihan ja jännityksen hallintaan sekä tarjoten toiminta strategioita stressinvähentämiseen ja mielen rauhoittamiseen sekä ajatusten ja tunteiden hallintaan.

Tunneälyn kehittyminen edellyttää halua ja kykyä itsereflektioon, kykyä rauhoittua ja keskittyä itsensä eli mielen liikkeiden tarkkailuun ja analysointiin. Mindfulness-menetelmä kehittää kaikkia tunneälyn osatekijöitä, sekä niiden edellyttämiä valmiuksia. Tapoja mindfulnessin hyödyntämiseen mm. kouluissa tunnetaitojen ja elämän hallinnan opettamiseen on kehitetty ja testattu jo noin kymmenen vuotta. Tämä ohjelma on yksi eniten tutkituista ja toimiviksi osoitetuista ohjelmista.
Takaisin  Kirjaudu sisään verkkokauppaan painaaksesi varaa nappia lisätäksesi tämän kirjan ostojonoon! (Tutustu tilausehtoihin)