Käyttäjätunnus:

Salasana:
 » Et ole kirjautunut sisään! »Kirjahaku  »Tapahtumat
» Pääsivulle
» Yritystiedot
» Tulevia uutuuksia
» Tarjouskirjoja
» Vanhat Kirjat
» Uudet kirjat
» Uutuuskirjoja
» Muut tuotteet
» Tilausehdot
» Palaute
» Linkkejä
» Rekisteröidy
» Unohtuiko tunnus?
 

Uudet kirjat: Zen ja golfKirjan nimi: Zen ja golf
Alaotsikko: kehity henkisen pelin mestariksi
Tekijä: Parent Joe
Kustantaja: Basam Books
Sivumäärä: 220
Sarja: Viisas elämä
Kieli: Suomi  Suomi
Ilmestymisvuosi: 2013
ISBN: 9789522601018
Hinta: 28.00 €
Sidosasu: Nidottu

Sisällön kuvaus:
Tämä teos tarjoaa avaimet golfin henkiseen peliin ja siinä mestariksi tulemiseen. Joe Parent esittelee kirjassa yksinkertaisia mutta tehokkaita tekniikoita mm. lyöntiin valmistautumiseen ja sen toteuttamiseen. Hän tekee selväksi myös sen, miten paljon omat odotuksemme ja pelkomme vaikuttavat pelin onnistumiseen.

Joe Parent on arvostettu valmentaja, joka on ohjannut monia huippunimiä, kuten Vijay Singhiä, Cristie Kerriä ja Juli Inksteriä. Golf Digest -lehden mukaan hän on henkisen pelin asiantuntijoiden terävintä kärkeä. Parent on psykologian tohtori, ja hän on opettanut henkisen pelin saloja niin golfissa kuin bisnesmaailmassakin yli kolmen vuosikymmenen ajan.

Teoksessa kokeneen valmentajan varma ammattitaito yhdistyy buddhalaisiin opetuksiin, mikä tarjoaa ainutlaatuisia ratkaisuja golfin haasteisiin. Zen ja golf paljastaa lukijalle, miten omasta mielestä tehdään liittolainen, joka auttaa pysymään tyynenä ja nauttimaan pelistä. Huomio suuntautuu peliin, ei lopputuloksiin.Takaisin  Kirjaudu sisään verkkokauppaan painaaksesi varaa nappia lisätäksesi tämän kirjan ostojonoon! (Tutustu tilausehtoihin)