Käyttäjätunnus:

Salasana:
 » Et ole kirjautunut sisään! »Kirjahaku  »Tapahtumat
» Pääsivulle
» Yritystiedot
» Tulevia uutuuksia
» Tarjouskirjoja
» Vanhat Kirjat
» Uudet kirjat
» Uutuuskirjoja
» Muut tuotteet
» Tilausehdot
» Palaute
» Linkkejä
» Rekisteröidy
» Unohtuiko tunnus?
 

Uudet kirjat: Pyhä yksinkertaisuus + 2 CD:täKirjan nimi: Pyhä yksinkertaisuus + 2 CD:tä
Tekijä: Nuutinen Helena

Sivumäärä: 128
Kieli: Suomi  Suomi
Painos: 1.p.
Ilmestymisvuosi: 2013
ISBN: 97895293618247
Hinta: 32.00 €
Sidosasu: Sidottu

Sisällön kuvaus:
PYHÄ YKSINKERTAISUUS
-kirja, -meditaatio ja äänikirja johdattelee Sinut henkiselle polulle, meissä jokaisessa olevan jumalkipinän löytämiseen ja vaalimiseen. Elävässä yhteydessä sisäiseen valoosi et ole enää kulkuri vaan pyhiinvaeltaja, jonka askeleita suojaa rakastava henkimaailma.
Sisäisen valon etsijä kohtaa nykymaailmassa monenlaista melua ja häiriötä, kiirettä, pelkoja, materialismia, juurettomuuden tunnetta. Pyhiinvaeltajana vahvistat ja kirkastat sisäistä viisauttasi ja valoasi etsimällä elämääsi rauhaa ja hiljaisuutta. Astut seitsemän askelta kohti pyhää yksinkertaisuutta.
Minä kirjoitan ja puhun Sinulle mielen kielellä, mielenkielellä, joka avaa tajuntaa herkällä tavalla ja valaisee eteesi rakastavan tietäjän tien: tärkeimmät asiat elämässä ovat hyvin yksinkertaisia. Pyhiä ja yksinkertaisia.

Kirjan mukana saat kaksi CD-levyä.
PYHÄ YKSINKERTAISUUS –meditaatio vie Sinut rauhalliselle mielikuvamatkalle saamaan oman sisäisen viisautesi ja henkisten oppaidesi rakastavaa ohjausta.
VÄRITIELLÄ SISIMMÄSSÄNI –äänikirja on tämän kirjan viimeinen luku kirjoittajan lukemana. Sen kuunteleminen mahdollistaa ikioman henkisen voimannoutomatkasi, kun Sinun ei tarvitse pitää katsettasi kirjaimissa ja sanoissa, vaan voit katsella sisäisiä mielen kuvia, voit mielikuvitella


Takaisin  Kirjaudu sisään verkkokauppaan lisätäksesi tuotteen ostoskoriin!