Käyttäjätunnus:

Salasana:
 » Et ole kirjautunut sisään! »Kirjahaku  »Tapahtumat
» Pääsivulle
» Yritystiedot
» Tulevia uutuuksia
» Tarjouskirjoja
» Vanhat Kirjat
» Uudet kirjat
» Uutuuskirjoja
» Muut tuotteet
» Tilausehdot
» Palaute
» Linkkejä
» Rekisteröidy
» Unohtuiko tunnus?
 

Vanhat kirjat: Tahto ja terveysKirjan nimi: Tahto ja terveys
Tekijä: Aranovich Boris
Kustantaja: Delfiini Kirjat
Sivumäärä: 98
Kieli: Suomi  Suomi
Painos: 1.p.
Ilmestymisvuosi: 2011
ISBN: 978-952-5572-73
Hinta: 9.00 €
Sidosasu: Nidottu
Huomautuksia: Tämä kirja on aiemmin ilmestynyt nimellä Mielelläni terveeksi.


Sisällön kuvaus:
Sinulla on mahdollisuus vaikuttaa terveyteesi, hyvinvointiisi, päämääriesi saavuttamiseen ja koko elämänkulkuusi. Ihminen, joka pystyy itse ohjaamaan elämäänsä, on oman itsensä herra – hän on terve, tasapainoinen ja onnellinen, luottaa itseensä ja osaa ratkaista ongelmansa oikealla tavalla.

Ajatuksemme ja tunteemme vaikuttavat ratkaisevalla tavalla koko elämäämme. Koska voimme itse muuttaa ajattelutapaamme, terveytemme ja hyvinvointimme avaimet ovat todella omissa käsissämme.

Tässä kirjassa esitetyn menetelmän avulla voit oppia ehkäisemään sairauksia, kohentamaan mielen- ja terveydentilaasi, nuorentamaan elimistöäsi ja kehittämään luovuuttasi. Ajatuksen voiman käyttämiseen ei tarvita erityisiä kykyjä, tuo kyky on meillä jokaisella.

Boris Aranoch on parantaja, joka on erikoistunut vaihtoehtolääketieteen eri menetelmiin. Hän opettaa Axelsons Instituutissa Tukholmassa ja pitää kursseja myös Suomessa.

Aranovich on kokenut kouluttaja ja parantaja, jolta on aiemmin suomeksi ilmestynyt kirja nimeltä Healing bioenergia, meridiaanit, akupisteet sekä Meditaatioita joka tilanteeseen.Takaisin  Kirjaudu sisään verkkokauppaan painaaksesi varaa nappia lisätäksesi tämän kirjan ostojonoon! (Tutustu tilausehtoihin)