Käyttäjätunnus:

Salasana:
 » Et ole kirjautunut sisään! »Kirjahaku  »Tapahtumat
» Pääsivulle
» Yritystiedot
» Tulevia uutuuksia
» Tarjouskirjoja
» Vanhat Kirjat
» Uudet kirjat
» Uutuuskirjoja
» Muut tuotteet
» Tilausehdot
» Palaute
» Linkkejä
» Rekisteröidy
» Unohtuiko tunnus?
 

Uudet kirjat: Eroon kivustaKirjan nimi: Eroon kivusta
Alaotsikko: Eroon kroonisesta kivusta ruokavalion, liikunnan ja elämäntapojen muuttamisen avulla
Tekijä: Vad Vijay
Kustantaja: Docendo
Sivumäärä: 250
Kieli: Suomi  Suomi
Ilmestymisvuosi: 2012
ISBN: 978-951-0-38034
Hinta: 24.90 €
Sidosasu: Sidottu

Sisällön kuvaus:
Jos olet yksi niistä maailman 50 miljoonasta ihmisestä, jotka kärsivät kroonisesta kivusta, tiedät millainen vaikutus sillä on jokapäiväiseen elämään. Kipu estää siitä kärsivää tekemästä mitä haluaa ja kaventaa siten ihmisen elämänpiiriä. Kipu määrää ja ihminen tottelee.

Ymmärrys kivusta on kehittynyt viime vuosina, ja apua kivun helpottamiseen on löydetty myös itsehoidosta, ei enää yksin lääkkeistä ja lääketieteellisistä toimenpiteistä. Urheilulääketieteeseen erikoistunut lääketieteen tohtori Vijay Vad johdattaa kivun ja sen itsehoidon salaisuuksiin. Erityistä huomiota hän kiinnittää tulehdusten ja muiden kipua voimistavien tekijöiden välisiin yhteyksiin.

Vijay Vad esittää konkreettisia menetelmiä, jotka helpottavat yleisimpiä kiputiloja – aina stressinkevennystekniikoista tulehduksia estävään ruokavalioon. Hänen neuvoillaan kipuileva ihminen voi taas saada itse elämästään kiinni. Vijay Vad on Cornell-yliopiston professori ja selkä- ja nivelkipujen tutkimusta edistävän Vad-säätiön perustaja.


Takaisin  Kirjaudu sisään verkkokauppaan painaaksesi varaa nappia lisätäksesi tämän kirjan ostojonoon! (Tutustu tilausehtoihin)