Käyttäjätunnus:

Salasana:
 » Et ole kirjautunut sisään! »Kirjahaku  »Tapahtumat
» Pääsivulle
» Yritystiedot
» Tulevia uutuuksia
» Tarjouskirjoja
» Vanhat Kirjat
» Uudet kirjat
» Uutuuskirjoja
» Muut tuotteet
» Tilausehdot
» Palaute
» Linkkejä
» Rekisteröidy
» Unohtuiko tunnus?
 

Uudet kirjat: Eläinten syömisestäKirjan nimi: Eläinten syömisestä
Alkuperäinen nimi: Eating Animals
Tekijä: Foer Jonathan Safran
Kustantaja: Atena
Sivumäärä: 340
Kieli: Suomi  Suomi
Kääntäjä: Antti Immonen
Ilmestymisvuosi: 2001
ISBN: 9789517966801
Hinta: 12.00 €  TARJOUS
Sidosasu: Sidottu
Huomautuksia: Normaalihinta 29.50

Sisällön kuvaus:
Jonathan Safran Foer pohtii oikeuttamme syödä lihaa ja lihan tehotuotannon ongelmia. Ravisteleva ja vakuuttava teos on yhdistelmä filosofiaa, muistelmateosta, tiedettä, kirjallisuutta ja tutkimusmatkoja sinne, mistä ruokamme on peräisin.

Söisimmekö eläinkunnan tuotteita, jos tietäisimme, miten ne päätyvät lautasillemme?

Kirjailija Jonathan Safran Foer on ajelehtinut ikänsä sekasyöjän ja kasvissyöjän välimaastossa. Tultuaan isäksi hän alkoi kyseenalaistaa valintojaan: Miksi syön eläinten lihaa? Söisinkö pihvini, jos tietäisin sen reitin lautaselleni? Miten puhdasta ruokaa lapseni syö?

Foer vierailee kirjassaan tehomaatiloilla katsomassa, miten eläimet – kanat, siat, lehmät – voivat ja miten ruoat jalostetaan kuluttajien tarpeisiin. Tutkimusmatkoillaan hän tapaa muun muassa vegaanin lihafarmarin ja 40 vuotta valtavassa kanankäsittelylaitoksessa työskennelleen ”Marian” sekä pohtii selityksiämme, joilla perustelemme lihansyöntioikeuttamme.

Vaikka eläinkunnan tuotteiden syöminen vaikuttaa kirjan faktojen valossa kestämättömältä, Foer ei syyllistä lihansyöjiä vaan tarjoaa myös heille eettisempiä ja ekologisempia vaihtoehtoja.

Runsaaseen lähdeaineistoon ja faktoihin perustuva kirja on yhtä aikaa henkilökohtainen tarina ja yleinen tietoteos. Foer pohtii rinnakkain oman perheensä arkivalintoja ja tehomaatalouden terveydellisiä, ekologisia ja eettisiä ongelmia. Eläinten syömisestä on intohimoinen, vakuuttava ja ravisteleva yhdistelmä filosofiaa, kirjallisuutta, tiedettä, muistelmateosta sekä kirjailijan tutkimusmatkoja sinne, mistä ruokamme on peräisin.Takaisin  Kirjaudu sisään verkkokauppaan painaaksesi varaa nappia lisätäksesi tämän kirjan ostojonoon! (Tutustu tilausehtoihin)