Käyttäjätunnus:

Salasana:
 » Et ole kirjautunut sisään! »Kirjahaku  »Tapahtumat
» Pääsivulle
» Yritystiedot
» Tulevia uutuuksia
» Tarjouskirjoja
» Vanhat Kirjat
» Uudet kirjat
» Uutuuskirjoja
» Muut tuotteet
» Tilausehdot
» Palaute
» Linkkejä
» Rekisteröidy
» Unohtuiko tunnus?
 

Uudet kirjat: Neorta -kaksoisliekin voimaKirjan nimi: Neorta -kaksoisliekin voima
Tekijä: Mikkola Sanna
Kustantaja: Delfiini Kirjat
Sivumäärä: 252
Kieli: Suomi  Suomi
Ilmestymisvuosi: 2012
ISBN: 978-952-5572-92
Hinta: 27.00 €
Sidosasu: Nidottu

Sisällön kuvaus:
Sara kulkee läpi tylsänharmaata elämäänsä, haavoitettuna ja yksinäisenä, kykenemättä rakastamaan itseään, saati muita. Eräänä iltana kotonaan Sara kuitenkin kohtaa kaksoisliekkinsä Neortan – yli-inhimillisen upean olennon toisista ulottuvuuksista. Tästä kohtaamisesta lähtevät liikkeelle voimakkaat muutoksen energiat, jotka pakottavat Saran katsomaan itseään ja kohtaamaan sisimpäänsä.

Neorta vie Saran uusiin outoihin ulottuvuuksiin ja kiehtovien, mutta myös pelottavien kokemusten äärelle. Neorta näyttää, että elämä Maa-planeetalla on ainutlaatuinen mahdollisuus puhdistaa omaa karmaansa ja edetä suurin harppauksin itsetuntemuksen tiellä. Löytääkö Sara oman voimansa ja herkkyytensä matkallaan omaan sisimpäänsä, ja uskaltaako hän avautua rakkaudelle ja omalle kohtalolleen?

Tämä Uuden Ajan romaani yhdistää raikkaalla ja mukaansatempaavalla tavalla nykynaisen arjen ja jokapäiväisen elämän haasteet henkisen kasvun lainalaisuuksiin ja rakkauden syvimpään merkitykseen.

Takaisin  Kirjaudu sisään verkkokauppaan painaaksesi varaa nappia lisätäksesi tämän kirjan ostojonoon! (Tutustu tilausehtoihin)