Käyttäjätunnus:

Salasana:
 » Et ole kirjautunut sisään! »Kirjahaku  »Tapahtumat
» Pääsivulle
» Yritystiedot
» Tulevia uutuuksia
» Tarjouskirjoja
» Vanhat Kirjat
» Uudet kirjat
» Uutuuskirjoja
» Muut tuotteet
» Tilausehdot
» Palaute
» Linkkejä
» Rekisteröidy
» Unohtuiko tunnus?
 

Vanhat kirjat: TahdonvoimaKirjan nimi: Tahdonvoima
Tekijä: Baumeister Roy F., Tierney John
Kustantaja: Basam Books
Sivumäärä: 343
Sarja: Viisas elämä
Kieli: Suomi  Suomi
Kääntäjä: Ritva Hellsten
Ilmestymisvuosi: 2012
ISBN: 9789522600608
Hinta: 13.50 €
Sidosasu: Nidottu

Sisällön kuvaus:
Roy F. Baumeister, yksi maailman arvostetuimmista ja tunnetuimmista psykologeista, lyöttäytyi yhteen New York Times -lehden tiedetoimittajan John Tierneyn kanssa. Yhdessä he paljastavat lukijoille itsekontrollin salaisuuden ja sen, miten siinä tullaan mestariksi. Yhdistämällä sosiaalitieteen uusimmat löydöt ja käytännön viisauden Baumeister ja Tierney tarjoavat kokonaisvaltaisen oppitunnin tahdonvoimasta.

Baumeisterin mukaan tahdonvoima toimii pitkälti kuin lihas: sitä voi vahvistaa harjoittelulla ja liika käyttö heikentää sitä. Tahdonvoima saa puhtinsa glukoosista ja sitä on mahdollista voimistaa yksinkertaisesti säätelemällä aivojen glukoosivarastoja. Tästä syystä syöminen ja nukkuminen sekä erityisesti kyvyttömyys syödä tai nukkua vaikuttaa niin dramaattisesti itsekontrolliin (samasta syystä laihduttajien on niin vaikeaa vastustaa kiusausta).

Baumeisterin viimeisimmät tutkimukset osoittavat, että tavallisesti käytämme joka päivä neljä tuntia mielitekojen vastustamiseen. Ei siis ole mikään ihme, että ympäri maailmaa ihmiset pitävät suurimpana heikkoutenaan juuri itsekontrollin puutetta.

Tahdonvoimassa tarkastellaan yrittäjien, vanhempien, viihdealan ammattilaisten ja artistien sekä muiden tahdonvoimaansa kehittämällä menestyneiden ihmisten elämää. Heidän esimerkilliset tarinansa ja psykologien tekemät tutkimukset voivat auttaa jokaista. Opit mm. kuinka voit vahvistaa tahdonvoimaasi ja valita itsellesi oikeat tavoitteet oikeaan aikaan ja miten voit seurata edistystäsi.Takaisin  Kirjaudu sisään verkkokauppaan painaaksesi varaa nappia lisätäksesi tämän kirjan ostojonoon! (Tutustu tilausehtoihin)