Käyttäjätunnus:

Salasana:
 » Et ole kirjautunut sisään! »Kirjahaku  »Tapahtumat
» Pääsivulle
» Yritystiedot
» Tulevia uutuuksia
» Tarjouskirjoja
» Vanhat Kirjat
» Uudet kirjat
» Uutuuskirjoja
» Muut tuotteet
» Tilausehdot
» Palaute
» Linkkejä
» Rekisteröidy
» Unohtuiko tunnus?
 

Vanhat kirjat: Kuuntele kehoasi - rakasta itseäsiKirjan nimi: Kuuntele kehoasi - rakasta itseäsi
Tekijä: Bourbeau Lise
Kustantaja: Basam Books
Sivumäärä: 399
Sarja: Viisas elämä
Kieli: Suomi  Suomi
Kääntäjä: Leena Siitonen
Ilmestymisvuosi: 2012
ISBN: 9789522600615
Hinta: 14.50 €
Sidosasu: Nidottu

Sisällön kuvaus:
Lise Bourbeau on tutkinut metafysiikkaa ja sen fyysisiä ilmentymiä kehossa kahdenkymmenen vuoden ajan ja tulokset ovat nyt lukijan ulottuvilla tässä käyttäjäystävällisessä hakuteoksessa Kuuntele kehoasi: Rakasta itseäsi!

Bourbeau on vakuuttunut siitä, että kaikki fyysiset ongelmat ovat vain psykologisen tai tunnetason ongelmien ilmentymiä. Fyysinen keho reagoi epätasapainoon ja muistuttaa meitä näin tarpeesta astua takaisin rakkauden ja sopusoinnun polulle.

Lukija löytää kirjasta tehokkaat työkalut, joiden avulla hänestä tulee oma parantajansa. Tämä ytimekäs ja uraauurtava teos on rakkaudella kirjoitettu, kattava opas yli 500 sairauden ja vaivan syihin.

Lise Bourbeau on työskennellyt vuodesta 1982 alkaen menestyksekkäästi yli 15 000 asiakkaan kanssa ja auttanut heitä löytämään sairauksiensa ja vaivojensa taustalla olevat syyt. Kansainvälinen menestyskirjailija ja -luennoitsija Lise Bourbeau on Quebecin suurimman henkilökohtaisen kasvun keskuksen perustaja. Hän on kiertänyt pitämässä aiheesta kursseja yli 15 maassa.Takaisin  Kirjaudu sisään verkkokauppaan painaaksesi varaa nappia lisätäksesi tämän kirjan ostojonoon! (Tutustu tilausehtoihin)