Käyttäjätunnus:

Salasana:
 » Et ole kirjautunut sisään! »Kirjahaku  »Tapahtumat
» Pääsivulle
» Yritystiedot
» Tulevia uutuuksia
» Tarjouskirjoja
» Vanhat Kirjat
» Uudet kirjat
» Uutuuskirjoja
» Muut tuotteet
» Tilausehdot
» Palaute
» Linkkejä
» Rekisteröidy
» Unohtuiko tunnus?
 

Uudet kirjat: Millä tavoin hyvä aviomies voi kesyttää häijyn vaimonsa?Kirjan nimi: Millä tavoin hyvä aviomies voi kesyttää häijyn vaimonsa?

Kustantaja: Salakirjat
Sivumäärä: 32
Sarja: Salakirjojen parisuhdeoppaat - I
Kieli: Suomi  Suomi
Painos: 1.p.
Ilmestymisvuosi: 2012
ISBN: 978-952-5774-43
Hinta: 9.00 €  TARJOUS
Sidosasu: Nidottu

Sisällön kuvaus:
Luotettava käsikirja, joka sisältää tietoja rouvien pahimmista vioista ynnä erinäisiä hyviä neuvoja ilkeiden vaimojen parantamisen vaikeassa taidossa

Kuulemme tässä varsin lupaavan lauseen: "Millä tavoin hyvä aviomies voi kesyttää häijyn vaimonsa?" Vastauksen antaminen tähän kysymykseen on totisesti tehtävä, jonka suorittamiseksi moni on jo mietiskellyt sangen paljon, sillä se ei suinkaan ole helppo. Mutta jos etsimme tuon hukkaan menneen vaivannäön syytä, niin varmaankin löydämme sen joko kirjoittajan omasta kokemuksesta taikka kenties siitä, että niin hyvin tytöissä kuin rouvissakin niin usein esiintyvä vihaisuus ja häijyys on uudistajissa herpaissut voiman, jonka he olisivat tahtoneet uhrata monien, usein niin julmasti kiusattujen aviomiesten hyväksi.

Niinpä siis tämä pieni kirjanen aikaansaakoon oikein paljon hyvää! Saakoon se sangen monta lukijaa - silloin sekä kirjoittaja että minä olemme saavuttaneet tarkoituksemme.Takaisin  Kirjaudu sisään verkkokauppaan lisätäksesi tuotteen ostoskoriin!