Käyttäjätunnus:

Salasana:
 » Et ole kirjautunut sisään! »Kirjahaku  »Tapahtumat
» Pääsivulle
» Yritystiedot
» Tulevia uutuuksia
» Tarjouskirjoja
» Vanhat Kirjat
» Uudet kirjat
» Uutuuskirjoja
» Muut tuotteet
» Tilausehdot
» Palaute
» Linkkejä
» Rekisteröidy
» Unohtuiko tunnus?
 

Vanhat kirjat: Veden salainen elämäKirjan nimi: Veden salainen elämä
Alkuperäinen nimi: The Secret Life of Water
Tekijä: Emoto Masaru
Kustantaja: Michael kirjat
Sivumäärä: 192
Kieli: Suomi  Suomi
Kääntäjä: Riitta Liisa Alexandersson
Painos: 1.P.
Ilmestymisvuosi: 2006
ISBN: 952-5231-39-9
Hinta: 17.00 €
Sidosasu: Nidottu
Huomautuksia: 59 nelivärisivua vesikiteistä

Sisällön kuvaus:
VEDEN SALAINEN ELÄMÄ kertoo monin eri tavoin siitä, kuinka vesi voi näyttää meille vastauksia - kuinka voimme elää onnellisina, ymmärtää rakkauden merkityksen ja valita oikean suunnan elämässämme. Vesi voi toimia peilinä ja sen laatu on heijastus meidän sydämistämme. Tri Emoto painottaa sitä, että tämänhetkinen veden tila on vakava. Ensimmäinen askel kohti Maa-planeettamme ja veden suojaamista on se, että keskitymme rukouksiimme.

Masaru Emoto vie meidät mukaansa veden uskomattomalle matkalle planeettamme halki ja paljastaa veden salaisen elämän ihmiskunnalle. Hän näyttää meille, kuinka voimme soveltaa veden viisautta omaan elämäämme ja kuinka oppimalla kunnioittamaan ja arvostamaan sitä voimme paremmin kohdata ne haasteet, joita edessämme on tänä päivänä.

Masaru Emoto on kansainvälisesti arvostettu tutkija, joka on saanut runsaasti tunnustusta työstään. Hän näyttää meille, kuinka vesi on kiinteässä yhteydessä sekä meidän yksilölliseen että kollektiiviseen tietoisuuteemme. Hänen sanomansa on yksinkertainen, perusteellinen ja kauaskantoinen ja hänen toiveenaan on tuoda maailma lähemmäksi rauhaa veden avulla.Takaisin  Kirjaudu sisään verkkokauppaan painaaksesi varaa nappia lisätäksesi tämän kirjan ostojonoon! (Tutustu tilausehtoihin)