Käyttäjätunnus:

Salasana:
 » Et ole kirjautunut sisään! »Kirjahaku  »Tapahtumat
» Pääsivulle
» Yritystiedot
» Tulevia uutuuksia
» Tarjouskirjoja
» Vanhat Kirjat
» Uudet kirjat
» Uutuuskirjoja
» Muut tuotteet
» Tilausehdot
» Palaute
» Linkkejä
» Rekisteröidy
» Unohtuiko tunnus?
 

Vanhat kirjat: Toivon viesti enkeleiltäKirjan nimi: Toivon viesti enkeleiltä
Tekijä: Byrne Lorna
Kustantaja: Otava
Sivumäärä: 230
Kieli: Suomi  Suomi
Kääntäjä: Kontro Tarja
Painos: 1.p
Ilmestymisvuosi: 2012
ISBN: 978-951-1-26341
Hinta: 7.00 €
Sidosasu: Sidottu

Sisällön kuvaus:
Ihmiset lähestyvät maailmankuulua enkelikirjailijaa kysymyksineen, ja Byrne toimii välittäjänä ihmisten ja enkeleiden välillä. Hän neuvoo avunetsijöitä myös herkistymään enkeleiden viesteille.

Vaikka enkelit eivät poista konkreettisesti huolia, ne voivat muuttaa ihmisen suhtautumisen asioihin. Byrne kertoo maanläheisiä esimerkkejä itsestään ja läheisistään sekä muista kohtaamistaan ihmisistä. Enkelit seuraavat ja varjelevat meitä kaikessa, olipa kyse sairauksista, vanhemmuuden ristiriidoista, läheisen kuolemasta, sodan henkisistä arvista, yksinäisyydestä, sydänsuruista, opiskelu- tai rahahuolista.

Irlantilainen Lorna Byrne (s. 1953) on lapsesta saakka nähnyt enkeleitä ja saanut viestejä heiltä. Hänen kansainväliset bestsellerinsä Enkeleitä hiuksissani ja Portaat taivaaseen ovat olleet suuria menestyksiä myös Suomessa. Omaelämäkerrallisuus ja tavallisten ihmisten selviytymistarinat koskettavat monia meistä.Takaisin  Kirjaudu sisään verkkokauppaan painaaksesi varaa nappia lisätäksesi tämän kirjan ostojonoon! (Tutustu tilausehtoihin)