Käyttäjätunnus:

Salasana:
 » Et ole kirjautunut sisään! »Kirjahaku  »Tapahtumat
» Pääsivulle
» Yritystiedot
» Tulevia uutuuksia
» Tarjouskirjoja
» Vanhat Kirjat
» Uudet kirjat
» Uutuuskirjoja
» Muut tuotteet
» Tilausehdot
» Palaute
» Linkkejä
» Rekisteröidy
» Unohtuiko tunnus?
 

Uudet kirjat: HabibiKirjan nimi: Habibi
Tekijä: Thompson Craig
Kustantaja: Like
Sivumäärä: 665
Kieli: Suomi  Suomi
Kääntäjä: Takala, Ida
Ilmestymisvuosi: 2012
ISBN: 978-952-01-0743
Hinta: 27.30 €
Sidosasu: Sidottu
Huomautuksia: Taikaneliöt on ikivanha menetelmä ihmisen arvoituksen tutkimisesta.Jos olet kiinnostunut Taikaneliön tekemisestä löytyy ohjeet kirjasta Pekka Ervastin kirjasta Ihmiskunnan alkuperäinen kieli ja kirjoitus. Saatavana Aatmasta.


Sisällön kuvaus:
Upea sarjakuvaromaani loihtii synteesin ikiaikaisista teemoista
Dodolan lapsuus loppuu, kun hänet myydään vaimoksi keski-ikäiselle paksumahaiselle miehelle. Mies on kuitenkin kiltti ja opettaa hänet lukemaan ja kirjoittamaan. Kun maantierosvot tappavat miehen raa’asti, Dodola pakenee autiomaahan. Hän asettuu asumaan hylättyyn laivaan orjuudelta pelastamansa pienen pojan, Habibin, kanssa. Autiomaassa nämä kaksi lasta elävät vaatimatonta mutta onnellista elämää, kunnes Dodola ryöstetään jalkavaimoksi sulttaanin haaremiin. Habibi lähtee etsimään Dodolaa. Alkaa taival, jonka aikana Habibi joutuu kasvokkain myös omien juuriensa ja sisimpänsä kanssa.

Muhkea sarjakuvaromaani saa aineksensa islamilaisesta tarinankerronnan perinteestä, mutta sen tarina tuo mystisine juonteineen ja syvällisessä kulttuuriin perehtyneisyydessään lukijan eteen arabikulttuurin koko moninaisuuden. Sivuja kuvittava arabiornamentiikka ja tarinan imu vievät lukijan Tuhannen ja yhden yön maisemiin, runouden ja erotiikan arvoitusten äärelle.Takaisin  Kirjaudu sisään verkkokauppaan painaaksesi varaa nappia lisätäksesi tämän kirjan ostojonoon! (Tutustu tilausehtoihin)