Käyttäjätunnus:

Salasana:
 » Et ole kirjautunut sisään! »Kirjahaku  »Tapahtumat
» Pääsivulle
» Yritystiedot
» Tulevia uutuuksia
» Tarjouskirjoja
» Vanhat Kirjat
» Uudet kirjat
» Uutuuskirjoja
» Muut tuotteet
» Tilausehdot
» Palaute
» Linkkejä
» Rekisteröidy
» Unohtuiko tunnus?
 

Vanhat kirjat: Pyhän tuoksuKirjan nimi: Pyhän tuoksu
Tekijä: Halldorf Peter
Kustantaja: Kirjapaja
Sivumäärä: 192
Kieli: Suomi  Suomi
Kääntäjä: Kai Takkula
Painos: 1.p.
Ilmestymisvuosi: 2009
ISBN: 9789516077973
Hinta: 12.00 €
Sidosasu: Sidottu

Sisällön kuvaus:
Mysteeri, pyhä salaisuus, ei anna selittää itseään. Se ei ole ongelma, joka on ratkaistava. Sen tehtävä on selittää meidän elämäämme. Kristillinen usko tähtää kirkastumiseen, kasteeseen valossa. Juuri siitä syystä uskoa on varjeltava peukaloimiselta.

Mitä voisimme oppia varhaisten pyhimysten ja kirkkoisien opetuksista ja esimerkistä? Kauneimmillaan kokemus Jumalasta koskettaa kaikkia aisteja. Pyhän kohtaaminen voi eheyttää ja antaa kokemuksen vapaudesta, ajattomuudesta ja taivaan läsnäolosta, tässä ja nyt.
Peter Halldorf vaeltaa varhaisten pyhien opettajien jalanjäljissä pohdiskelemassa, mitä merkitsee se, että ihmisen kutsumus on olla Jumalan kuva. Hän kuvaa kutsumusta liekkinä ja johdattaa matkalle oman kutsumuksen löytämiseen ja toteuttamiseen. Halldorf luotaa uskon kysymyksiä modernille hengellisyydestä kiinnostuneelle lukijalle syvällisesti, mutta kansantajuisesti.

Peter Halldorf on ruotsalainen teologi, pastori, kirjailija ja toimittaja, jonka laajasta tuotannosta on julkaistu suomeksi muun muassa teokset Sielun hyvä vieras – Kirjoituksia Pyhästä Hengestä ja Sielun juuri. Halldorf on pidetty ja kysytty puhuja, ja hän on vieraillut esitelmöimässä myös Suomessa.

Takaisin  Kirjaudu sisään verkkokauppaan painaaksesi varaa nappia lisätäksesi tämän kirjan ostojonoon! (Tutustu tilausehtoihin)