Käyttäjätunnus:

Salasana:
 » Et ole kirjautunut sisään! »Kirjahaku  »Tapahtumat
» Pääsivulle
» Yritystiedot
» Tulevia uutuuksia
» Tarjouskirjoja
» Vanhat Kirjat
» Uudet kirjat
» Uutuuskirjoja
» Muut tuotteet
» Tilausehdot
» Palaute
» Linkkejä
» Rekisteröidy
» Unohtuiko tunnus?
 

Vanhat kirjat: Niina-Matilda näkijä IIKirjan nimi: Niina-Matilda näkijä II
Alaotsikko: Rakkauden tiellä
Tekijä: Juhola Niina-Matilda
Kustantaja: WSOY
Sivumäärä: 274
Kieli: Suomi  Suomi
Kääntäjä: Mänty, Kirsi
Painos: 1.p.
Ilmestymisvuosi: 2010
ISBN: 978-951-0-36460
Hinta: 14.50 €
Sidosasu: Sidottu

Sisällön kuvaus:
Katso sydämellä, kuuntele sisimmässä ja tunnustele tunteilla.”

Jo lapsena selvänäkijän lahjansa oivaltaneen Niina-Matilda Juholan (s. 1974) arki on täynnä pieniä ihmeitä. Näkymatkoillaan hän kuuntelee niin uskollisen henkioppaansa Violan kuin viisaan Viikingin käytännöllisiä neuvoja. Näkijä kohtaa myös tuntemattomia kahden maailman välillä ja auttaa muita yliaistillisten taipumustensa kanssa eläviä. Hän oivaltaa anteeksiannon puhdistavan voiman ja kertoo lapsista, jotka valitsevat vanhempansa jo ennen syntymäänsä. Kaikki todellinen tieto uinuu meissä jo valmiina, ja kuka tahansa voi luoda sopusointua arkeensa järjestelemällä ympärillä virtaavat energiat oikein.

Kyky rakastaa on kuitenkin voimavaroista suurin: se avaa tien mielenrauhaan ja valmistaa kohti vääjäämätöntä viimeistä porttia – kaunista kuolemaa. Kun keskitymme murehtimisen sijaan onnellisuuteen ja iloon, valitsemme vaistomaisesti meille sopivan henkimaiseman, opimme sielukävelyä ja matkaamme kohti tosiolevaisuuden harmonista ydintä, henkistä kotiamme.

Perhekotiäitinä ja taideterapeuttina toimivan Niina-Matilda Juholan Rakkauden tiellä on lohdullista jatkoa vuonna 2007 ilmestyneelle esikoisteokselle Elämänpolulla henkien kanssa.


Takaisin  Kirjaudu sisään verkkokauppaan painaaksesi varaa nappia lisätäksesi tämän kirjan ostojonoon! (Tutustu tilausehtoihin)