Käyttäjätunnus:

Salasana:
 » Et ole kirjautunut sisään! »Kirjahaku  »Tapahtumat
» Pääsivulle
» Yritystiedot
» Tulevia uutuuksia
» Tarjouskirjoja
» Vanhat Kirjat
» Uudet kirjat
» Uutuuskirjoja
» Muut tuotteet
» Tilausehdot
» Palaute
» Linkkejä
» Rekisteröidy
» Unohtuiko tunnus?
 

Vanhat kirjat: Voimavarana itsetuntemusKirjan nimi: Voimavarana itsetuntemus
Tekijä: Dunderfelt Tony
Kustantaja: Kirjapaja
Sivumäärä: 195
Kieli: Suomi  Suomi
Painos: 1.p.
Ilmestymisvuosi: 2006
ISBN: 951-607-393-x
Hinta: 15.00 €
Sidosasu: Sidottu

Sisällön kuvaus:
Ota itsetuntemus hyötykäyttöön ja ole mitä haluat! Itsetuntemuksen keinoin voit hyödyntää elämän mahdollisuuksia. Käytännölliset psykojumppaohjeet auttavat itsetuntemuksen tiellä.
Arjen kiireen ja huolten melskeessä oma todellinen tahtomme menettää usein voimansa ja sisäinen höpöttäjämme ottaa vallan. Se taivuttelee meidät kohtaamaan maailman kuin aina ennenkin, oppimiemme tuttujen toimintamallien mukaan. Samalla sisäinen höpöttäjä saattaa huomaamattamme estää meitä saavuttamasta tavoitteitamme.

Voimavarana itsetuntemus kannustaa ottamaan itsetuntemuksen hyötykäyttöön. Hyvä itsetuntemus vaimentaa sisäisen höpöttäjän ja tuo arkeen tyytyväisyyttä ja valinnanvapautta. Se saa huomaamaan, miltä tuntuu olla elossa juuri nyt. Samalla tunnesolmut aukeavat ja tekevät tilaa mielekkäämmille toimintatavoille. Itsetuntemus ei ole mystiikkaa vaan käytännöllinen taito, jota on helppo harjoitella. Yksinkertaisen ja kannustavan keinon tarjoavat 30 sekunnin psykojumppaharjoitukset. Puoli minuuttia on aika, jonka jokainen voi itselleen sallia – huomatakseen, että elämä on täynnä mahdollisuuksia. Itsetuntemuksen keinoin elämästä voi tehdä paremman!


Tony Dunderfelt on psykologi ja suosittu luennoitsija. Hän on toiminut kouluttajana ja työyhteisöjen sekä esimiesten valmentajana jo yli kaksikymmentä vuotta. Dunderfelt on kirjoittanut lukuisia kirjoja niille, jotka haluavat parantaa ihmissuhteitaan ja elämäntaitoaan.


Takaisin  Kirjaudu sisään verkkokauppaan lisätäksesi tuotteen ostoskoriin!