Käyttäjätunnus:

Salasana:
 » Et ole kirjautunut sisään! »Kirjahaku  »Tapahtumat
» Pääsivulle
» Yritystiedot
» Tulevia uutuuksia
» Tarjouskirjoja
» Vanhat Kirjat
» Uudet kirjat
» Uutuuskirjoja
» Muut tuotteet
» Tilausehdot
» Palaute
» Linkkejä
» Rekisteröidy
» Unohtuiko tunnus?
 

Uudet kirjat: Itäisen Välimeren KasviopasKirjan nimi: Itäisen Välimeren Kasviopas
Tekijä: Perttula Pentti, Perttula Heli, Fragman- Sapir Ori
Kustantaja: Multikustannus
Sivumäärä: 326
Kieli: Suomi  Suomi
Painos: 1.p.
Ilmestymisvuosi: 2008
Hinta: 17.00 €  TARJOUS
Sidosasu: Nidottu

Sisällön kuvaus:
Itäinen Välimeri on suosittu matkailun kohdealue, ja sen luonnonkasvillisuus on kiinnostava. Alueen kasvilajeja käsittelevä uutuuskirja on opas kaikille luonnosta innostuneille, jotka haluavat oppia tuntemaan itäisen Välimeren rikasta kasvistoa. Käsiteltävään alueeseen kuuluvat Kreeta, Karpathos, Rodos, Kos, Lesbos, Khios, Samos, Ikaria, Kypros, Lounais-Turkki, Länsi-Syyria, Libanon, Israel, Palestiinan hallintoalueet, Länsi-Jordania ja Pohjois-Egypti.

Itäisen Välimeren kasviopas esittelee 280 kasvilajia, joista suurin osa on helposti havaittavia ja yleisiä. Muutama harvinaisempi laji on otettu mukaan näyttävyytensä takia. Lähes kaikki lajit ovat luonnossa esiintyviä kasveja, ja joitakin kirjan lajeista tavataan Suomessakin joko tulokkaina tai viljeltyinä.

Kasvikuvausten lisäksi kirjassa kerrotaan kasvien käytöstä ennen ja nyt sekä kasveihin liittyvistä kertomuksista ja uskomuksista. Kirjassa julkaistaan kasvilajien viralliset suomenkieliset nimet. Runsaasti ja havainnollisesti kuvitettu kasviopas sopii pehmeän sidosasunsa ja kätevän kokonsa puolesta matkailijan mukaan otettavaksi kasvioppaaksi, jota voi tutkia luonnon keskellä. Monipuolisen sisältönsä ja kauniiden valokuviensa vuoksi kirja on kiinnostavaa luettavaa myös nojatuolimatkailijalle

Takaisin  Kirjaudu sisään verkkokauppaan lisätäksesi tuotteen ostoskoriin!